Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Besnispor: 5 - Özyediyaman Spor: 1

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besnispor ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Özyediyaman Sporu 5-1´lik skorla mağlup etti.

SPOR 18.12.2019 10:54:48 0
Besnispor: 5 - Özyediyaman Spor: 1

Besni spor Maça iyi başladı. İlk yarı boyunca rakibini kendi oyun alanına hapsetti. Rakibin çok sert oynamasına rağmen oyun disiplinden kopmadı ilk yarı iki ve ikinci yarı üç gol atarak maçı deplasmanda 5-1 kazanmasını bildi.

Maçın 10. 15 ve 22. Dakikasında Besni Spor yakaladığı çok net pozisyonları değerlendiremedi. 40.dakikada Besni spor ani atağında topla buluşan Eyüp ceza sahasının dışından kaleye sert şutunda kaleci Hasan´dan dönen topu Enes Yastı tamamladı ve skoru 1-0 yaptı. Maçın 44.dakikasında orta sahada Cengiz ve Eyüp verkaçında topla buluşan Eyüp toğu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı ve ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıya Besni Spor iyi bir başlangıç yaptı. Oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz 50.dakikada Enes Yastı´nın sağdan ceza sahasına yerden ortasını tamamlayan Oğuzhan skoru 3-0 yaptı.

Maçın 55.dakikasında Enes Yastı orta sahadan kaptığı topu defans oyuncularını geçti ve ceza sahası içerisinden yerden bir vuruşla skoru 0-4 yaptı. 58. dakikada Öz yediyaman atağında Efe´nin sert şutu kaleci Refik´ten döndü, dönen topu yine kendi tamamlayan Efe aradaki farkı üçe indirdi.

Maçın 77.dakikasında orta sahada topla buluşan Uğur , Ömer Faruk ve Enes Yastı´nın paslaşmasında Enes  Yastı´nın  aradan topuk pası ile buluşan Ömer Faruk ceza sahasına girdi ve topu filelere gönderdi ve maçın skorunu belirledi.


Anahtar Kelimeler: Besnispor Özyediyaman Spor
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER