Besni´ye Şehit Ateşi Düştü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye´nin Afrin Bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında Besnili Komando Uzman Çavuş Enes Sarıaslan şehit oldu.

ASAYİŞ 10.02.2018 19:07:44 0
Besni´ye Şehit Ateşi Düştü

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye´nin Afrin Bölgesinde PYD/PKK/DAEŞ terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatında Besni´ye bağlı Suvarlı Beldesi nüfusuna kayıtlı Komando Uzman Çavuş Enes Sarıaslan şehit düştü.

Afrin´de devam eden operasyonlarda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan´ın acı haberi, Gaziantep´in İstiklal Mahallesi´nde oturan bir fabrikada şoför olarak çalışan babası İmam ve annesi Hatice Sarıaslan´a verildi.

EVLERİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI
Acı haberle yasa boğulan 2´si kız 4 çocukları bulunan Sarıaslan çifti Hatay´a giderken, evlerinin önüne taziye çadırı kuruldu. Acı haberi alan şehidin yakınları, Türk bayrakları asılan eve akın etti. Ailenin ikinci büyük çocuğu ve bekar olduğu belirtilen Şehit Sarıaslan´ın cenazesi, yarın Adıyaman´ın Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesi´nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

3 YILDIR GÖREV YAPIYORDU
Taziye evine gelen Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, şehidin Adıyaman´ın Besni ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğunu belirterek, "Zannedersem 3 yıllık uzman çavuş. Tabi her vatan evladı gibi görevinde şehit oldu. Ailesi Hatay´a gitti. Başka söyleyecek bir şey yok. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Besni Şehit Ateşi Düştü

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor