Besni´ye yatırım için şartlar uygun

Besni OSB´de doğalgaz döşeme çalışmalarının başladığı müjdesini veren Kaymakam Ahmet Gencer yıl sonuna kadar OSB´deki fabrikalara doğalgaz verilmeye başlanacağını söyledi. Besni dışında yaşayan işadamı hemşerilerimizi Besni OSB´ye yatırım yapmaya davet ed

GÜNDEM 9.05.2018 15:20:59 0
Besni´ye yatırım için şartlar uygun

Yol, elektrik, kanalizasyon gibi altyapı eksiklerinin giderilmesinin ardından geçtiğimiz hafta doğalgaz döşemesine de başlanılan Besni Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaları denetleyen kaymakam Ahmet Gencer, OSB´de doğal gaz çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanıp işletmelere doğalgaz vereceklerini söyledi.

Yol, elektrik gibi altyapı işleri daha önce tamamlanan Besni OSB´de doğalgazın da çekilmesiyle yatırım yapmak isteyen müteşebbisler için eksik kalmıyor.

Erdemoğlu Holding Besni´ye açtığı iplik fabrikası ile binlerce aileye ekmek kapısı oldu. Halen yaklaşık 700 kişinin istihdam edildiği fabrika yeni yatırımlarla sürekli büyüyor. Merinos´un yatırımı Besnili diğer işadamlarına örnek teşkil ederken, Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu Besnililer dergisinin ilk sayısındaki röportajında Besni´de üniversite sanayi işbirliği istediklerini belirtip Besnili işadamlarına Besni´ye yatırım yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Doğalgaz ile birlikte Besni OSB´de yatırım için önemli bir eksiklik kalmayacak. Besni dışında yaşayan ve Besni sevdası hiç eksilmemiş iş adamlarımızı Besni´nin kalkınması için Besni OSB´ye yatırım yapmaya davet ediyoruz. Besnimizin gururu Merinos´un OSB´deki yatırımı ile ilçe ekonomisi büyük bir ivme kazandı. Besnili işadamı hemşerilerimizin Besni´ye yapacakları yatırım, Besnili olmayan diğer sanayicilere de örnek teşkil edecektir. Bu sebeple Besnili işadamlarını OSB´ye yatırım yapmaya davet ediyoruz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor