BESNİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşinde Suvarlı Beldesi, Pınarbaşı Köyü nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er Mehmet Demir şehit oldu.

GÜNDEM 26.11.2022 21:54:00 0
BESNİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü pençe kilit operasyon bölgesinden akşam saatlerinde acı haber geldi. Edinilen ilk bilgilere göre terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Eyüp Uğurlu ve Besni'ye bağlı Suvarlı Beldesi Pınarbaşı Köyü nüfusuna kayıtlı 21 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir şehit düştü.

Latif ve Nergiz Demir çiftinin 1'i kız olmak üzere 4 evladından biri olan şehit Mehmet Demir'in acı haberi ailesine askeri yetkililer tarafından verilirken şehidin baba ocağına türk bayrakları asıldı.

Acı haber sonrası Adıyaman Valiliğinden taziye mesajı yayınlandı. Mesajda; " Türk Silahlı Kuvvetlerimizce terör hedeflerine yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Harekâtında bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan Besnili hemşerimiz Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir şehit olmuştur. 

Devletimizin terör belasıyla olan kararlı mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır.  Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.


Anahtar Kelimeler: BESNİ' ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor