BEV’den derneklere ‘Dayanışma’ ziyareti

GÜNDEM 19.11.2014 09:32:52 0
BEV’den derneklere ‘Dayanışma’ ziyareti

Vakıf ile Dernekler arasındaki iletişimi güçlendirmek için harekete geçen Besni Eğitim Vakfı Türkiye’nin çeşitli vilayetlerine dağılmış Besnililer Derneklerini ziyaret ediyor. Vakıf yönetimi Adana ve Mersin’den başladığı ziyaretlerini İzmir ve Uşak ile sürdürecek.

Adana ve Mersin ziyaretlerine BEV başkanı Hasan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslanbay, Ali Balta, Şaban Çağıran, Erdal Teknikel,  Mehmet Baykara, Mehmet Kaban ile birlikte Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri İmdat Yıldırım ve Erol Özbay katıldı.

Vakıf Yönetim Kurulunun ilk ziyareti Adana ve Mersin’de bulunan Besnililer Dernekleriyle başladı.  Adana ve Mersin’de bulunan Dernek Başkanları ve üyeleriyle geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelen BEV Yönetim Kurulu, eğitim çalışmaları, eğitim bayramı ve eğitimle ilgili yapılacak diğer çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundular. 

Adana’da Besnililer Dernek Başkanı Av. A. Neşet Aytekin ve Yönetimi, Mersin’de de başkan Halil Ayneci ve Yönetim kurulu üyeleri ile hemşerilerimiz Dernek binalarında BEV heyetini ağırladılar.

Başkanı Hasan Doğan ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, BEV Yönetim Kurulu olarak neredeyse tam kadro olarak Adana ve Mersin’e gelerek, hemşerilerimizle karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını ve de hasret giderdiklerini, bu tip ziyaretlerin diğer derneklerimizin bulunduğu illerde de devam edeceğini, bu kapsamda bir sonraki ziyaretin İzmir ve Uşak olacağını belirtti. Ziyaretin esas olarak, iletişim ve var olan dayanışmayı güçlendirme amacı taşıdığını belirten Hasan Doğan, Yönetim Kurulu olarak, gerek Adana ve gerekse Mersin Besnililer Derneklerinin gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını, her biri kendi alanında başarılı olmuş tüm hemşerilerimizle gurur duyduklarını ifade etti.

Adana ve Mersin Ziyaretlerine BEV başkanı Hasan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Aslanbay, Ali Balta, Şaban Çağıran, Erdal Teknikel,  Mehmet Baykara, Mehmet Kaban katıldı.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor