BEV'den Bir Kahvaltı Daha

GÜNDEM 11.04.2012 09:03:09 0
BEV

 Kısa adı BEV olan Besni Eğitim Vakfı 08 Nisan 2012 Pazar günü saat 10:00 ile 13:00 arası Üsküdar Altunizade'de bulunan mabeyin Restaurant’ta kapvaltı düzenledi.

Kahvaltıya vakıf başkanı Mehmet Kaban’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katıldılar. Küçükköy Besnililer Derneği başkanı ve yönetimi, Bürokrat, eğitimciler, siyaset, emniyet mensubu ve iş adamlarından oluşan 40 kişiyi geçen katılımcılar Kahvaltıya iştirak etti.

Kahvaltıda sinevizyon gösterisiyle Besni kızılin köyündeki yapılacak tesisin projesi maketler ve fotoğraflar eşliğinde anlatıldı. Burada yaptığı konuşmada BEV başkanı Mehmet Kaban “Öncelikle şunu belirteyim önümüzdeki Mayıs ayında olağan genel kurulumuzu yapıp sonra hemşerilerimize ait otelde gece düzenliyeceğiz. Geceye davetiyeyle girilecek bu davetiyeler 2 kişilik olup ücreti 250 tl olacak. Ayrıca şimdi içinde Besni üzümü ve bağdem olan paketler yaptırdık. Bunları da 20 TL. karşılığı arkadaşlarımızla satışa sunacağız. Kızılindeki tesisten bahsedersek 15 bin TL.’lik sponsor bulup bu tesisi yaptıracağız. Tesis çok amaçlı olacak, bulduğumuz sponsor veya sponsorlarımızı da bu tesislerimizde 1 hafta ücretsiz misafir edeceğiz. Tesisin yeri belirlendi ve isim hakkı BEV olmak şartıyla 45 yıllığına yap işlet devret modeliyle kiralayacağiz. Bu projede sayın valimizin Besni kaymakamımızın, Besni belediye başkanımızın hatta köy muhatarımızın ve köylülerimizin onayını aldık.Herkes bizim gibi cok heycanlandı. Ben zaten çoktandır böyle bir düşünce içerisindeydim şimdi bu düşüncemizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca tesisimize helikopter pisti de koymayı hedefliyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ın bize sözü var biz bu tesisi hayata geçirdiğimiz zaman ulaştırma bakanlığı ile irtibata geçip bir gemi temin edeceğinin sözünü almış bulunuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor