BEV Yönetimi Başkan Emre ile biraraya geldi: EĞİTİM BAYRAMI MASAYA YATIRILDI

Besni Eğitim Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul´da Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre ile biraraya geldi. Seçimin ardından gerçekleşen ilk buluşmada bu yıl 21.´si düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramı masaya yatırıldı.

GÜNDEM 18.06.2019 17:01:40 0
BEV Yönetimi Başkan Emre ile biraraya geldi: EĞİTİM BAYRAMI  MASAYA YATIRILDI

BAYRAMIN COŞKULU GEÇMESİNİ İSTİYORUZ

23 Haziran´da yapılacak olan İstanbul seçimleri için, İstanbul´da bulunan Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Özel bir resteurantta yapılan yemekli toplantıda BEV Başkanı İbrahim Bağış Eğitim Bayramı konusunda Belediye Başkanından destek isterken, Erme ise Bayramın en iyi şekilde organize edilmesi için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi.

Toplantıda konuşan Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış, Eyyup Mehmet Emre´yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bağış konuşmasında, Besni Eğitim Vakfının ana paydaşının Besni Kaymakamlığı ve Besni Belediyesi olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de birlikte güzel çalışmalar yapmayı ümit ettiklerini söyleyen Bağış, özellikle 27-28 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olan Besni Eğitim Bayramını bu yıl çok coşkulu geçirmek istediklerini dile getirerek katılımın yüksek olması için Başkan Eyyup Mehmet Emre´nin desteklerinin büyük önem arz ettiğini belirtti.

BAYRAMI EN İYİ ŞEKİLDE ORGANİZE EDECEĞİZ

Daha sonra konuşan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ise Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Besni Eğitim Vakfının ve Besni Eğitim Bayramının öneminin farkında olduklarını söyledi.

Eğitim Bayramının Besni için gerçek bir ayrıcalık olduğunu, bu noktaya gelinmesinde tarihsel-kültürel birikimimizin çok büyük etkisi olduğunu, Besni´nin başta eğitim ve ticaret olmak üzere her konuda daima örnek bir ilçe olduğunu dile getiren Başkan Emre, Besni Eğitim Vakfı ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağını, bu yıl düzenlenecek eğitim bayramını hep birlikte en iyi şekilde organize edeceklerini ifade etti.

BESNİ´YE YATIRIM İÇİN DESTEK İSTEDİ

Besni Belediyesinin geçmiş mali verileri ile ilgili bilgi de veren Emre, önemli miktarda borçlu bir belediye devir aldıklarını ancak bu sorunları en kısa zamanda çözeceklerini belirterek Besni´ye hizmet için parti ayrımı gözetmeden Besni´ye değer katan herkese büyük saygı duyduklarını ifade etti.
Projelerini de anlatan Emre, BEV Başkanı ve üyelere çok teşekkür ederek, iş adamlarından Besni´ye yatırım için destek istedi.

Verilen yemeğe Başkan Emre´yle birlikte, Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış, Başkan Yardımcısı Ali Aslanbay, Mehmet Baykara, Ali Balta, Hasan Doğan, Erdal Teknikel, Şaban Çağıran, Bekir Güneşhan, Çetin Salıcı, Ahmet İlerigözcübaşı, Mehmet Balta, Metin Kütük, Halil Rabuş, Sungur Emre, Vakkas Kumral, Müyesser Aslanbay, Filiz Doğan ve Vakıf Asistanı Tülay Kurtlugil katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor