BEV BAŞKANI SABAK’TAN ÖĞRETMENEVİ AÇIKLAMASI

Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Andan Özbay Sabak, Besni’ye öğretmenevi yapılması konusunda açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 15.03.2022 09:29:00 0
BEV BAŞKANI SABAK’TAN  ÖĞRETMENEVİ AÇIKLAMASI

Başkan Sabak, yaptığı açıklamada Besni’de Öğretmen Evi bulunmamasının önemli bir eksiklik  olduğunu belirtti. Geçtiğimiz günlerde Besni’ye Öğretmen Evi yapılması talebi konusunda tüm sendikaların ortak görüşte olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Andan Özbay Sabak, sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaçlar karşısında dayanışma içinde olmalarının önemine değindi. Sabak Öğretmen Evi eksikliğini vakıf olarak da yakinen bildiklerini, bu konuya acilen el atılmasının ve ilçeye en kısa zamanda bir Öğretmen Evi yapılmasının şart olduğunu ifade etti.

Besni Eğitim Vakfı Başkan Vekili Şaban Çağıran ise eğitime verdiği önemle, okul ve öğretmen sayısı itibariyle çevre ilçelerden çok daha fazla sayıda okul-öğretmene sahip olan Besni’de Öğretmen Evi açılmasının bir lüks değil, zorunlu bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bu konuda yetkilileri ve siyasileri göreve ve konuyu takip etmeye davet etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor