BEV BURSiYERLERiYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Besni Eğitim Vakfı bursiyerleriyle buluşmaya devam ediyor.

GÜNDEM 26.04.2022 16:39:00 0
BEV BURSiYERLERiYLE  BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun da katıldığı iftar yemeğine; BEV Başkanı, Andan Özbay Sabak, Başkan Vekili Şaban Çağıran, önceki BEV Başkanları, Danışma Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve genel kurul üyeleri katıldılar.
BEV’in önceki dönem başkanlarından Ali Balta’nın sponsorluğunda düzenlenen iftar yemeğinde, bursiyer öğrencilerle vakıf yöneticileri ve Besni’li hemşerilerimiz uzun sohbetlerde bulunarak, fikir alış verişlerinde bulundular. Ali Balta, öğrencilerle buluşma düşüncesinin uzun zamandan bu yana arzuladıkları bir konu olduğunu, bunu gerçekleştirmeye katkı sağlamasından  dolayı mutlu olduğunu ifade etti. 
Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak, Sefaköy’deki yeni yapılan Besnililer Kültür Merkezi binasında vakıf olarak da yer satın aldıklarını, yakında  Mecidiyeköy binasından bu binaya taşınarak hemşerilerle birlikte olacaklarını belirtti.
Sabak, ayrıca destekleri için İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, yönetim kurulu ve dernek üyelerine de teşekkür etti. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor