BEV´DE BEDİR SABAK DÖNEMİ

Besni Eğitim Vakfı´nın 25. olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Halkalı Mariott Otel´de yapıldı. Genel kurulda görev süresi dolan Ali Balta´nın yerine Bedir Sabak seçildi. Genel Kurulun ardından İstanbul´daki Besnililer Gala gecesinde bir ar

GÜNDEM 30.04.2019 12:53:30 0
BEV´DE BEDİR SABAK DÖNEMİ

Besni Eğitim Vakfı´nın 25. olağan genel kurulunda başkanlığa hemşerimiz Bedir Sabak seçildi. Halkalı Mariott Otel´de geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Genel Kurula mütevelli heyeti üyeleri ve çok sayıda hemşerimiz katıldı. Genel Kurulda önce divan heyeti seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Ali Aslanbay üyeliklerine ise Av. Neşet Aytekin ve Halil Rabuş seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Balta kendi dönemine ait faaliyet raporlarını okuyarak bilgiler verdi.

Denetim raporunun Erdal Teknikel tarafından okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi. 2019 yılı tahmini bütçesinin BEV müdiresi Emine Oğuz tarafından okunmasının ardından yeni seçilecek yönetime bütçe fasıllar arasında aktarma yapılmasıyla ilgili yetki verilmesini oylandı, oy çokluğu ile kabul edildi.

Yapılan seçimin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu tek listesi şu isimlerden oluştu. Başkan Bedir Sabak, Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Aslanbay, Mehmet Balta, Erdal Teknikel, İbrahim Bağış, Metin Kütük, Mehmet Kaban, İbrahim Dayıoğlu, Veysel Önder, Ahmet İlerigözcübaşı, Nuri Çimen, Şaban Çağıran ve Bekir Güneşhan. Denetim kuruluna ise Halil Göksel ve Halil Rabuş seçildi.

Yeni başkan Bedir Sabak rahatsız olduğundan teşekkür konuşmasını eşi Andan Sabak yaptı. Daha sonra konuşan divan başkanı Âli Aslanbay Başkan Ali Balta´ya ve yönetimine katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni yönetime de başarılar diledi.

Sabak, daha sonra geçmiş dönem Besni belediye başkanlarından yakınarak ?Şunları söylemeden geçemeyeceğim. Maalesef isim de veriyorum eski başkan Fahri Serter gözümüzün içine baka baka bizlere yalan söyledi, tüm belediye başkanları bizi hep oyaladılar İbrahim Öztürk´ü tenzih ederim, bakalım bu yeni Belediye Başkanı bu yanlışları görüp mevcut dükkanların karşılığı olarak bize bir yer gösterip, Besni Eğitim Vakfı adına tapularını verir diye düşünüyoruz? diyerek hazuruna teşekkür etti.

Dilek ve temenniler de Av.Şükrü Kelağası, Adana Besnililer Derneği başkanı Av. Neşet Aytekin, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği başkanı Ahmet Bozmaz, Besni Aşağı Çöplüler Derneği başkanı Vakkas Karakuş, Edirne kapı Mevlana ve Yunus Emre´yi sevenler derneği başkanı İsmail Yüksel, Uşak´dan Bekir Güneşhan, İzmir´den Veysel Önder ve Müyesser Aslanbay´ın kürsüye gelerek görüş bildirmelerinin ardından Genel Kurul tamamlandı.

Cumartesi akşam düzenlenen gala yemeği ise kokteyle başladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sanatçı Arzu Akay, Duygu Koçak ve Tuncay Okutan tarafında türküler seslendirildi. Geceye BEV yönetimi, önceki başkanları, Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu, Maher Yatırım Holding Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Erdemoğlu aileleriyle birlikte katıldılar. Besni dernek başkanları ve yöneticileri, bürokratlar, işadamları ve basın mensupları katıldı. BEV müdiresi Emine Oğuz gelen telgrafları okudu, başkan Ali Balta´ya BEV´e verdiği maddi manevi hizmetlerden ötürü yeni başkan Bedir Sabak tarafından plaket verildi.


Anahtar Kelimeler: BEDİR SABAK DÖNEMİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor