BEV´de Çalışma Grupları Oluşturuldu

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda, daha etkin sonuçlar almak amacıyla 7 ayrı alanda çalışma grupları oluşturdu.

GÜNDEM 3.07.2019 13:04:23 0
BEV´de Çalışma Grupları Oluşturuldu

Besni Eğitim Vakfında düzenlenen toplantıda en az 3, en fazla 6 kişiden oluşacak olan çalışma gruplarının amacının vakfın ve gurupların daha etkin sonuçlar almak için çalışacakları kaydedildi.

Burslar, Kültür ve Organizasyon, Üniversite-Eğitim Kurumları İlişkileri, Kamu Kurumlarıyla olan ilişkiler, Medya ve İletişim, Dış Kaynak temini ve Kitap ve Katalog hazırlanması alanlarında oluşturulan çalışma gruplarıyla ilgili açıklamada bulunan BEV Başkanı İbrahim Bağış; ?Besni Eğitim Vakfı Besnililerle olduğu gibi üyelerimiz ve Yönetim-Denetim Kurulu üyeleriyle de bir bütünlük teşkil etmektedir? dedi.

Vakfın gücünü takım anlayışından aldığını belirten Bağış, çalışma gruplarında vakıf dışında da çok üyeler bulunduğunu, daima en iyisini yapmaya çalışacaklarını, Besnililerin buna fazlasıyla layık olduklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Ali Aslanbay ise, vakfın ekip anlayışına sahip olduğunu, her geçen günü daha iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yönetim ve denetim kurulunda olduğu gibi üyeler ve gönüllülerde de nitelikli kişilerin mevcut olduğunu ifade eden Aslanbay, bununla birlikte çıtayı yükselttiğini, çalışma gruplarının çok olumlu işler yapacağından emin olduklarını kaydetti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor