BEV´de haftanın konuğu Bahadır Kaleağası

Besni Eğitim Vakfı´nın (BEV) belirli aralıklarla düzenlediği Haftanın Konuğu panelinin bu haftaki konuğu Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası olacak. Zoom programı üzerinden Gazetemiz köşe yazarı Şaban Çağıran moderatörlüğünde gerçekleşecek

GÜNDEM 10.03.2021 16:26:18 0
BEV´de haftanın konuğu Bahadır Kaleağası

PANEL GENİŞ KİTLELERE HİTAP EDECEK

Besni Eğitim Vakfı belirli aralıklarla düzenlediği ?Haftanın Konuğu? panellerine devam ediyor. Her panelde birbirinden değerli konukları Zoom programı üzerinden hemşerilerimizle buluşturan BEV´de bu haftaki konuk ise Paris Bosphorus Enstitüsü Başkanı hemşerimiz Bahadır Kaleağası olacak.

14 Pazar günü yapılacak olan panelde Kaleağası´nın özellikle pandemi sürecinde ?dünya nasıl değişiyor, Türkiye nereye gidiyor? başlıklı değerlendirmelerinin moderatörlüğünü ise gazetemiz köşe yazarı, Bankacı-İktisatçı ve BEV Yönetim Kurulu üyesi Şaban Çağıran yapacak.

İlginin byük olacağı beklenen panel bir ilk olarak İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği, Gaziantep Besnililer Eğitim Vakfı ve Çağdaş Adıyamanlılar Platformu (ÇADAP) tarafından ortaklaşa düzenlenecek. Yine Türkiye´deki tüm Besnililer derneklerinin katılımının sağlanacağı panel, geniş kitlelere hitap edecek.
BEV´den yapılan açıklamada panele katılmak isteyenlerin Zoom programını indirdikten sonra

Meeting ID numarası: 691 191 35 88 ? Passcode: YQ1QJM ile katılım sağlayabilecekleri belirtildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor