BEV´DE YENİ BAŞKAN İBRAHİM BAĞIŞ

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Sabak´ın vefatının ardından yapılan toplantıda Yönetim kurulu başkanlığına İbrahim Bağış getirildi. Eş başkanlığa ise Merhum Bedir Sabak´ın eşi Andan Özbay Sabak seçildi.

GÜNDEM 11.06.2019 13:51:20 0
BEV´DE YENİ BAŞKAN İBRAHİM BAĞIŞ

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Bedir SABAK´ın vefatından sonra, 30 Mayıs 2019 Çarşamba günü yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda öncelikle rahmetli Bedir Sabak ve daha önce başkanlık makamında iken vefat eden Zübeyir Özbay ve Mustafa Işıklı ile aramızdan ayrılan diğer üyelere saygı duruşunda bulunuldu.

Yapılan Değerlendirme sonunda, Vakıf Başkanlığına İbrahim Bağış, eş başkan olarak ise vefat eden Başkan Bedir Sabak´ın eşi Andan Özbay Sabak oybirliği ile getirildi.

Başkan İbrahim Bağış, İstanbul Üniversitesi Teorik Fizik Bölümü lisans, Boğaziçi Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi Nükleer Araştırma Merkezinde Yüksek Lisans mezundur. Nanoteknoloji ve Vakum Mühendisliği uzmanı da olan Bağış, An-Ka Analiz ve Kalite Kontrol Cihazları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin kurucu başkanlığını yürütmektedir.

Eş Başkan Andan Özbay Sabak ise Emekli öğretmen olup, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü ve ayrıca 2 yıllık işletme mezunudur. Besni Eğitim Vakfının ilk kurucu üyelerindendir.

Başkanlığa seçilen İbrahim Bağış, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Besni Eğitim Vakfı için bugüne kadar çok güzel çalışmalar yapıldığını, gerek yönetim kurulu, gerek denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile vakıf kurucu üyelerinin çalışma heyecanlarının son derece memnuniyet verici olduğunu, hep birlikte, başta Besni olmak üzere, tüm ülkemize hizmet ederek sesimizi duyuracağımızı ifade etti.

Eş Başkan olarak görev alan Andan Özbay Sabak ise yaptığı konuşmada, kendisine verilen görev için teşekkür etti ve Bedir Sabak´ın ve önceki başkanların düşlerini gerçekleştirmek, Besni´ye ve eğitime katkı sunmak için içtenlikle ve gururla çaba sarf edeceğini belirtti.

Önceki Başkan Ali Balta, paydaşlarımız Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre, Kaymakamımız Ahmet Gencer ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel ile Besni´de yaptığı görüşme özetini paylaşarak, Besni Eğitim Bayramının 27-28 Eylül 2019 tarihlerinde yapılması konusunda mutabık kalındığını belirtti.

Vakıf Başkanı ve bir grup yönetim kurulu üyesinin 13-14 Haziran 2019 tarihlerinde Besni´ye giderek, tüm paydaşları ziyaret etmesi ve görüş alış verişinde bulunulması konusunda mutabık kalındı.


Anahtar Kelimeler: YENİ BAŞKAN İBRAHİM BAĞIŞ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor