BEV´den Fakülteye tam destek: Vakıf olarak bize düşeni görev bilip yapmaya her zaman hazırız

Besni Eğitim Vakfından Fakülteye sahip çıkacağız açıklaması geldi. Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu´nun Besnililere yaptığı Fakülteye sahip çıkın çağrısı üzerine Besni Eğitim Vakfı yaptığı açıklamada, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını

GÜNDEM 22.02.2019 12:29:54 0
BEV´den Fakülteye tam destek: Vakıf olarak bize düşeni görev  bilip yapmaya her zaman hazırız

Mehmet Erdemoğlu Mimarlik ve Mühendislik Fakültesinin tercih edilmesi için çalışacaklarını ve Fakültenin bölgemize sağlayacağı katkı konulu paneli Besni´de ve hemşerilerimizin yoğun olduğu illerde gerçekleştirip destek yolunda ilk adımı atacaklarını belirten Besni Eğitim Vakfı açıklamasının açıklaması şöyle:
?Değerli Besnili Hemşerilerimiz; Son günlerde yerel basınımızda çıkan; hayırsever hemşerimiz Sn. Ali Erdemoğlu´nun haklı sitemi olan ?Besnililerin Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlik ve Mühendislik Fakültesine sahip çıkmamaları halinde fakültenin kapatılacağı? haberleri bizleri çok üzmüştür.
1997 yılında kurulan Vakfımız faaliyetleri ile bu süre zarfında; bilim, sanat, kültür ve teknolojideki olumlu tüm gelişmelerin ancak kaliteli insan gücüyle gerçekleştirilebileceğini, nitelikli insan gücünün ise kaliteli eğitim ile sağlanabileceğini savundu.

Saygı duyduğumuz, Ülkemiz ve Besnimiz için büyük şans olan Erdemoğlu ailesinin Besni için her alanda olduğu gibi eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlar bildiğiniz gibi saymakla bitmez. Hizmet aşkı ile yola çıkıp var olan eğitim sistemlerini geliştirmek ve hemşerilerinin daha iyi eğitim almalarını sağlamak için büyük yatırımlarla desteklerini esirgemeden, bilginin hızla yayıldığı, öğrenildiği ve değiştiği bir ortamda olmanın farkındalığı ile bilimsel bilgi üreten ve yayan Besni´nin kalkınmasında temel dinamiklerden biri olacak olan Adıyaman Üniversitesine bağlı Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesini açmış, hizmete sunmuştur. Ancak Besni de ve Besni dışında yaşayan Besnililerin bu fakültenin eğitim ve öğretim sürecinin devamı için katkı sağlaması, akademisyen ve öğrencilerin bu okulu tercih etmeleri için İlimiz, İlçemiz ve Fakülteyi tanıtıcı katkılar sağlamaları ve ilimize ve ilçemize sağlayacağı faydalara yönelik paneller düzenlemeleri, eğitim ve öğretime devam etmesi için bütün çabaları göstermeleri gerekmektedir.

Üniversiteler öğrenimin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan kurumlardır. Bölgesel kalkınmanın, istihdamın dinamiğidirler. İlçemiz ekonomisine sağlayacağı katkı her geçen yıl artan öğrenci sayısıyla birlikte artarak devam edecektir. Gençlerimiz için memleketlerinde kaliteli yükseköğrenim görme fırsatı demektir. Sahip çıkalım. Sahiplenelim. Besni´mize kazandırılan üniversitemizin tercih edilmesi için çalışalım. Emekler boşa gitmesin. Geleceğimiz gençlerimiz eğitimin yanında sunulan burs ve iş imkânlarından da faydalansın. Bu yönde toplumsal bilincimizi artıralım. Eğitim yolculuğunda hepimiz kazanalım.

Vakıf olarak bize düşeni görev bilip yapmaya her zaman hazırız. Fakültenin bölgemize sağlayacağı katkı konulu paneli ilçemizde ve hemşerilerimizin yoğun olduğu illerde gerçekleştirip destek yolunda ilk adımı atacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor