BEV´den Mehmet Demirel´e Ziyaret

21. Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış, Genel Sekreter Tülay Kurtlugil, Selvi Öcal ve Asım Öcal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´i ziyaret etti.

GÜNDEM 6.08.2019 09:14:43 0
BEV´den Mehmet Demirel´e Ziyaret

21. Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Besni BEV heyeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´i ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Besni´de eğitim genel durumu görüşülürken 21.´si düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramı hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?21. Besni Eğitim Bayramı´ndan itibaren Besni Eğitim Bayramı "Uluslar Arası" olmalı.
Daha önce yapmış olduğumuz bazı ziyaretler ile Eğitim Bayramımızın Uluslararası bir nitelik kazanması için girişimlerde bulunmuştuk. Besni Eğitim Vakfı Başkanımız İbrahim Bağış ile bu konu hakkında istişaremizi gerçekleştirerek atılması gereken adımları en kısa sürede gerçekleştireceğiz.
Besni Eğitim Vakfı Besni´de önemli bir misyon üstlenmiştir.
Yıllar önce Besni Eğitim Bayramını ilk gerçekleştirildiğinde "Besni Eğitim Bayramı Dünyada Kutlanılan İlk Eğitim Bayramıdır" demiştik. Yıllar geçtikçe yapılan programlar gösterilen faaliyetler ile Besni Eğitim Bayramı´nın ne kadar değerli olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. Burada Besni Eğitim Vakfı önemli bir misyon üstlenmiş ve bundan sonrada "Eğitimin Davos´u olma yolunda" da üstlenmeye de devam edecektir.
Bu yıl ve bundan sonraki yıllarda yapılacak olan bayramlarda Almanak hazırlanarak sonuç bildirgesinin de yayınlanması dış ve iç paydaşlarımız için önemli ölçüde yarar sağlayacaktır.
Ben dilek ve temenniler doğrultusunda nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın başkanımıza, Besni Eğitim Vakfı yönetimine ve Müdire Hanıma, Asım Öcal Bey´e ve Selvi Öcal hocama, Besni Eğitim Vakfı´nda görev süresini doldurmuş tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyor, Besni´mizi eğitimde daha güzel yerlerde görme dileklerimle, Besni birlikte güçlüdür diyorum? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Mehmet Demirel Ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor