BEV’den öğrencilerle anlamlı buluşma

Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak, yönetim kurulu üyeleri ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, vakıf bünyesinde burs alan öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 29.03.2022 09:27:00 0
BEV’den öğrencilerle anlamlı buluşma

Başta BEV  başkanı Adnan Sabak Özbay olmak üzere, Önceki  başkanların ve yönetim, denetim kurulu ve mütevelli üyeleri öğrencileri büyük kısmı Merinos tarafından karşılanan İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği ve Mehmet Erdemoğlu taziye evinin olduğu yeni binasında ağırladılar. BEV Başkanı Adnan Sabak Özbay yemekli toplantının mimarının Vakkas Kumral olduğunu söyledi. 24 yıl önce vakfın kurulduğundan başlayarak dönem dönem yaptıkları etkinliklerden bahseden Sabak toplantıda şunları söyledi; “Halen ben şimdi sizin sanki Öğretmeniniz, sizleri de, Öğrencilerim gibi görüyorum bu anlamda 2022 yılı Besni Eğitim Bayramı kapsamında sizleri de aramızda görmek isteriz, notlarınız arasında yer verirseniz seviniriz” dedi. Vakfın geçmişinden ve imza atacakları proje ve etkinlikler hakkında  bilgiler de aktaran BEV Başkanı Adnan Sabak toplantı için 40 öğrenci ile temasa geçtiklerini yarısından fazlasının katılım sağladığını aktardı. 
Toplantıya katılan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu ise öğrencilik yıllarından bahsederek tavsiyelerde bulundu. Erdemoğlu ayrıca merhem hayırsever iş insanı, Babası Mehmet Erdemoğlu adına 2011 yılında ilk basımı yapılan Bilge Adam Mehmet Erdemoğlu kitabını tek tek imzalayarak öğrencilere hediye etti. 
Daha sonra etkinlik BEV Müdiresi Tülay Kurtlugil ve Ziya Yüksel’in öncülüğünde öğrenciler ve dernekteki, Besnililere Besni’nin yöresel ev yemeklerinden olan dolma, sarma, garaşora, Besni turşusu ayran ve tatlı ikramlarıyla devam etti. BEV önceki başkanları tarafından öğrencilere Atatürk’ün Nutuk kitabı hediye edilirken İbrahim Erdemoğlu ise bir market zinciri kartında 500 yüz liralık alışveriş çeki hediye etti. Yemekli toplantıda öğrencilerin memnuniyeti yüzlerinden okunurken toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
 


Anahtar Kelimeler: öğrencilerle anlamlı buluşma

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor