BEV’İN KAHVALTI ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Besni Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta sonu kahvaltı etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe başta İstanbul’daki Besnili dernek başkanları olmak üzere yaklaşık 80 kişi katılım sağladı.

GÜNDEM 10.11.2021 11:52:00 0
BEV’İN KAHVALTI ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Özel bir restoran da düzenlenen etkinliğe Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, BEV Başkanı Adnan Özbay Sabak, yönetim ve denetim kurulu ile mütevelli heyeti üyeleri, önceki dönem Vakıf Başkanları, İstanbul’daki Besnililer dernek başkanları ile basın mensupları katıldı.

Kahvaltı programında konuşan BEV Başkanı Andan Sabak, 23 yıldır vakfın çeşitli kademelerinde görev aldığını ve eşi Bedir Sabak’ın vefatı nedeniyle başkanlığa seçildiğini anımsattı.

Başkan Sabak konuşmasında şunları kaydetti; “Bu kutlu görevi yapmaya çalışıyorum. Öncelikle bu gün beni ve arkadaşlarımı yalnız bırakmadığınız için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bedir’in de hayali idi bu, kahvaltı dediğinde cümleler boğazımda düğümlendi” diye konuştu.

Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Sabak şöyle devam etti; “Özellikle Erdemoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Son Besni Eğitim bayramımızda Ali Erdemoğlu Fen Lisesi açılışını aynı anda gerçekleştirdik. Bu nedenle daha çok ve daha kalabalık oldu. İbrahim bey, Mahmut bey ve değerli eşleri buradalar sağ olsunlar. Küçükçekmece’deki yeni binamızın inşaatı bitti gibi. Fırın ve kasap açıldı, tümü bittiğinde bizde taşınacağız” dedi. Kahvaltı müzik dinletisi ve sohbetlerin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: KAHVALTI ETKİNLİĞİNE BÜYÜK

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor