Bilal Doğan; “Hedefimiz 2 milletvekili çıkartmaktır”

GÜNDEM 27.12.2014 11:22:47 0
Bilal Doğan; “Hedefimiz 2 milletvekili çıkartmaktır”

 

Veda ziyaretleri kapsamında ilçe örgütlerini ziyaret eden Doğan, dünde Besni’ye gelerek ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra gazetemizi de ziyaret etti. Doğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“CHP’li olmak büyük bir onurdur”

“İki buçuk yıldır büyük gurur ve mutluluk ile yürüttüğüm il başkanlığını Perşembe günü bırakıp milletvekili aday adayı olacağım. Bununla ilgili olarak da örgüt ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gölbaşı eli görüştük bugün de Besni’deyiz. İlçe Başkanımız ile buradayız. İki buçuk yıldır birlikte yürüdük CHP bayrağını en yükseğe çıkarmak için beraber emek verdik mücadele ettik. Adıyaman’da son dönemlerde özlenen birlik ve beraberlik tablosunu oluşturmaya çalıştık. Kadın ve gençlik kolları ile Adıyaman merkez ve ilçe teşkilatları olarak. birlik beraberlik havasını yaratmaya çalıştık en büyük amacımız buydu. Bunu da büyük ölçüde yaptığımıza inanıyorum. CHP’li olmak büyük bir onur. Parti üyesi olmak büyük bir onur il başkanı olmakta partiyi temsil etmek ve genel başkanı ilde temsil etmektir. Bu çok büyük bir görev bu iki buçuk yıllık görev süremizde de hem partiyi hem de genel başkanımızı iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. “

“Hedefimiz 2 

milletvekili çıkartmaktır”

Partimin vereceği her türlü görevi yapmaya hazırım, partimiz görev verirse nasibimizde de varsa hem partimizi hemde memleketimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil etmeye adayım. Görev alamazsak ta yine partimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Daha önce bir milletvekili çıkarıyorduk, bu seçimde iki milletvekili hedefliyoruz ve bu hedefimize de ulaşacağımızı düşünüyorum.

“Çiftçi çağ atlamadı

Milletvekili çağ atladı”

İktidar, Adıyaman’a hiçbir şey vermedi. Adıyaman’da % 67 oy almasına rağmen hizmet sıkıntımız var. Bu merkezde ve ilçelerde mevcut bir sıkıntı. Özellikle Besni bir tarım şehri Besni ovasının değerlendirilmesi gerekiyor. Çiftçilerimizin hepsinin TEDAŞ’a borcu var borcu olmayan yok denilecek kadar az. Geçen yıl milletvekilimiz Mehmet Erdoğan  “tarımda çağ atladık” diye bir basın açıklamasında bulunmuştu çiftçi çağ atlamadı, çiftçinin durumu perişan  ama milletvekili kendi kendine çağ atlamıştı. O zaman  da gerekli cevabı vermiştik. Milletvekilliği, Belediye Başkanları ve siyasi partiler halka hizmet etmektir. Bu hizmeti de Adıyaman halkı hak ediyor. Bu hizmeti getirmek için bugüne kadar çalıştık bundan sonrada çalışacağız. 

Ziyaret sebebimiz de Besni örgütünden helallik istemek bugüne kadar birlikte çok güzel işler yaptık. Besni teşkilat başkanı ve CHP’li arkadaşlardan helallik almak istiyoruz. Bizim bütün hakkımız helal. Bu zamana kadar CHP bayrağını en üste taşımaya çalıştık bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor