BİLAL DOĞAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu´ na yönelik yaptığı eleştiri ve yorumlarla bilinen kentin tanınmış siyasetçilerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Adıyamanlı hemşerimiz Bilal Doğan Partisinden milletvekili aday ada

SİYASET 4.05.2018 15:14:30 0
BİLAL DOĞAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İzmir´den Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu Ak Parti Genel Merkezine yapan Adıyamanlı hemşerimiz Bilal Doğan, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Çok değerli dava arkadaşlarım, Bugüne kadar gururla ve severek yapmış olduğum,Belediye Meclis Üyeliği görevimden Milletvekili aday adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar ki çalışmalarımızda şahsıma olan desteğini esirgemeyen tüm Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve parti teşkilatımıza destekleri ve anlayışları için çok teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum. Milletvekilliği Aday Adaylığım sürecinde 2023 hedeflerimize ulaşmak,taş üstüne taş koymak ve bu kutlu davaya destek olmak için çıktığım bu yolda desteklerinizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu kutlu yürüyüşe daha iyi hizmet edebilmek adına diğer aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Selam ve Saygılarımla. Allah´a emanet olun.."

DOĞAN TEMAYÜL YOKLAMASINDA BİRİNCİ OLMUŞTU.

İzmir siyasetinin ünlü ismi 2011´de yapılan temayül yoklamasında birinci bölgede birinci olarak çıkmayı başarmıştı. 2011 seçimlerde Doğan 7. sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. Aynı temayül yoklamasında en alt sıralarda yer alan Rıfat Sait ise 6. Sıradan Milletvekili seçilmişti.

2015´te Halkapınar Spor Salonu´nda yapılan temayül yoklamasında ise birinci bölgeden Mahmut Atilla Kaya, ikinci bölgede ise Kerem Ali Sürekli birinci çıkmış. Her iki isimde listelerde seçilecek yerlerden aday gösterilerek meclise girmeyi başarmıştı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor