Bilgi Yarışmasının Birincisi "Mustafa Baba İlkokulu"

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 4. Sınıflar 2. Geleneksel Bilgi Yarışması tamamlandı. Yarışma sonucunda Mustafa Baba İlkokulu birinci oldu.

EĞİTİM 2.06.2017 11:18:27 0
Bilgi Yarışmasının Birincisi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 4. Sınıflar 2. Geleneksel Bilgi Yarışması tamamlandı. Yarışma sonucunda Mustafa Baba İlkokulu  birinci oldu. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 70 okul öğrencilerinin katıldığı eleme, yarı final ve final olarak yapılan yarışmada finale kalan 6 okul arasında final müsabakası gerçekleştirildi. 

Besni Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan finale İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

70 okul arasından ilk altıya girmeyi başaran ve daha sonra kendi aralarında final yapılan bilgi yarışması sonucunda Mustafa Baba İlkokulu birinci,  Aktepe ilkokulu ikinci ve Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulu üçüncü oldu.

Yarışma finalinin sonuçlanmasının akabinde konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar;? Geçen yıl ilk olarak başlattığımız ve bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz yarışmamız sayesinde ilkokul öğrencilerimizin çalışma azminin gözlerinden okunduğunu görebiliyoruz. Gayet hoş bi rekabet içerisinde geçen bu yarışma finali için öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum? dedi. 

Birinci olan öğrencilere hediye ve madalyalarını takdim eden İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ise; ?Bugün 70 okulun mücadelesi sonucu, ilk altıya giren öğrencilerimizin mücadelesini izledik. Gerçekten heyecan verici bir yarışmaydı. Birinci olan okulumuzu, ikinci, üçüncü ve finalist olan diğer okullarımızı da tebrik ediyorum.

Şunu da özellikle belirtmek istiyorum ki ikinci olan okulumuz birleştirilmiş sınıflı ilkokulumuz olan Aktepe İlkokulu onları bir kez daha tebrik ediyorum. Bu anlamlı yarışmayı hazırlanmasında emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Şube Müdürlerimize, teknik alt yapısından ve sunumundan sorumlu olan arkadaşlara Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.

Birinci olan Okulun öğretmeni Zeynel Tilekli ise; uzun bir maraton sonrası pek güçlü rakiplerini eleyerek birinciliği kazanan öğrencilerimi yürekten tebrik ediyorum. bu süreçte desteklerini esirgemeyen okul müdürümüze ve değerli velilerimize teşekkür ediyor, bu başarılarının katlanarak artmasını diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor