BİNA VE SİTE YÖNETİCİLİĞİNDE BESNİ’DE BİR İLK

“Binanızı biz yönetelim, siz rahat edin” sloganıyla Besni’de kurulan Ede Bina ve Site Yöneticiliği işletmesi profesyonel olarak apartman ve site yönetimi hizmeti vermeye başladı.

GÜNDEM 29.11.2022 09:54:00 0
BİNA VE SİTE YÖNETİCİLİĞİNDE BESNİ’DE BİR İLK

Erdemoğlu Mahallesi Halil Ağar Bulvarı üzerinde kurulan Ede Bina ve Site Yöneticiliği, vatandaşların apartman ve site işlerinde rahata kavuşmasını sağlıyor. Profesyonel ekipleriyle, Genel yönetim, teknik yönetim, hukuki yönetim, aidat yönetimi, temizlik yönetimi, personel yönetimi, bakım, onarım ve bahçe bakımı yönetimlerinde hizmet vermeye başlayan işletme sayesinde vatandaşların apartman ve sitelerinde gözleri arkasında kalmayacak.

Besni’de bir ilk olarak kurulan işletmenin yetkililerinden Hüseyin Alaca, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Gün geçtikçe artan apartman ve sitelerde bütün yük seçilen yöneticilerin üzerindeydi. Bu düzenle yıllardır vatandaşlarımız bazı konularda sıkıntılar yaşıyordu. Bütün bu sorunları ortadan kaldırmak adına kurulan işletmemiz, yönetimi tek bir noktada toplayarak sorunların önüne geçmeyi hedeflemektedir. Apartman ve site yönetimi adına sunduğumuz tüm hizmetler vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmanın yanında haklarını da savunmayı amaçlamaktadır. ‘Binanızı biz yönetelim, siz rahat edin’ sloganıyla çıktığımız bu yolda işletmemizin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: YÖNETİCİLİĞİNDE BESNİ’

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor