BiNZET: iKTiDAR ZAMLARI iNDiRiMLi GiBi GÖSTERiYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, elektrik faturalarına gelen zamlarla ilgili açıklamasında; " İktidar algı operasyonuyla ülke yönetmeye çalışıyor" dedi.

GÜNDEM 3.02.2022 11:40:00 0
BiNZET: iKTiDAR ZAMLARI iNDiRiMLi GiBi GÖSTERiYOR!

FATURA ZAMLARI GERİ ÇEKİLMELİ
Zaruri ihtiyaçlara zam getirmenin mantık dışı olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Binzet;" Yılbaşı girer girmez elektriğe yüzde 127 zam yapacağız dediler. Nedeni sorulunca da cevap veremediler. Sözde elektrik üretimi sağlıyoruz diye halkın gözünü boyayanlar en temel ihtiyaça yüzde 100'ü geçen zam yaptılar. Halk zama tepki gösteriyordu ama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bunun tam tersini söylüyordu. Bakan ve cumhurbaşkanı ikili oynadı. Daha bir hafta geçmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk tepki gösterdiği için elektrik kullanım kotasını 150 kw'den 210 kw'ye çıkarıyoruz dedi. Ve bunu müjde diye halka lanse etti. Bu müjde değil sorumsuzluğun, vurdumduymazlığın, basiretsizliğin en büyük örneğidir” dedi.
Vatandaşın faturalarını ödeyemediğini belirten Başkan Binzet; “Elektrik var ama kullanılamıyor, insanlar tek bir odada toplanabiliyor, mum ışığında oturanlar bile mevcut. Bu yapılan kabullenilemez. Kullanım miktarının artması faturalardaki fahiş rakamları perdeleyemez. Algı operasyonu artık son bulmalı. Zamlar indirime girmiş gibi gösterilmemeli. Bir an önce faturalara gelen zamlar geri alınmalı. Halk kaderine terk edilmemeli” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor