BİNZET: KARANLIK SONRASI TÜRKİYE İÇİN BİR ARADAYIZ

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, geçtiğimiz günlerde bir araya gelen 6 muhalefet partisi liderlerinin aldıkları kararlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 4.03.2022 13:45:00 0
BİNZET:  KARANLIK SONRASI TÜRKİYE İÇİN BİR ARADAYIZ

Geçtiğimiz günlerde CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları, “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'' üzerine Ankara'da bir araya geldi. Liderler, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" metnine imza attı. CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet de muhalefet liderlerinin bir araya gelmesine ve ortak Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için imza atmasına ilişkin konuştu.

Başkan Binzet açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AKP ülkemizi derin bir karanlığa sürükledi. Bu karanlıktan çıkış ise toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelmesi ve saygı ile sağlanabilir. O nedenle altı muhalefet partisinin liderlerinin bu anlamda üstlendiği sorumluluk çok kıymetlidir. Altı lider ve temsil ettiği değerler, fikir ayrılıklarını bir kenara bırakarak memleket için, aydınlık yarınlar için bir araya gelmiştir. Bu yarınlar adına umut vericidir. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi için atılan imza da bunun garantisidir. Artık AKP sonrası Türkiye konuşulmaktadır. Aydınlık günler yakındır. Bu kriz günlerinde, halkı yok sayan bir iktidarın var olduğu karanlık günlerde elini taşın altına koyan ve bir araya gelen parti genel başkanlarımıza, bu birliktelik için öncü olan Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürü borç bilirim. Geliyor, gelmekte olan. Kazanan Türkiye olacak”

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor