BİR HAFTADA 12 YENİ VAKA VERDİK!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Besni´de tehlike çanları çalmaya başladı. Son bir haftada 12 yeni vaka haberini doğrulayan yetkililer maske ve sosyal mesafe denetimlerinin sıkılaştırılacağını bildirdi.

GÜNDEM 18.06.2020 17:59:51 0
BİR HAFTADA 12 YENİ VAKA VERDİK!

VATANDAŞ KURALLARA UYMUYOR!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Besni için tehlikeli boyutlara ulaşmaya başlıyor. Özellikle son bir hafta içerisinde 12 yeni vaka yetkililer tarafından doğrulandı.

Vakaların genellikle Gaziantep merkezli olduğunu ifade eden yetkililer vatandaşları tedbirlere aralıksız uymaya davet etti.

Yeni gelen vakalara rağmen özellikle ilçe merkezindeki vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına uymadan dolaşması virüsün ekmeğine yağ sürer cinsten.

BESNİ KAYMAKAMLIĞINDAN ÖNEMLİ DUYURU!

Son bir haftadaki vaka artışları nedeniyle Besni Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Besni´deki vaka artışına vurgu yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ?Normalleşme süreci içerisinde ilçemizde görülen vaka sayılarındaki artış dolayısıyla, Yeni Tip Koronavirüs (covid-19) salgınına karşı Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca alınan tedbirler kapsamında; İlçemiz Hıfzıssıhha Kurulu tarafından ilçemiz genelinde denetimlerin daha da sıklaştırılması, vatandaşlarımızın sokağa maskesiz çıkmamaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları, kurallara uymayanlara ise idari para cezası uygulanması kararlaştırıldığından,

Vatandaşlarımızın; toplum sağlığını ve kendi sağlıklarını tehlikeye atmamaları, mağduriyet yaşamamaları ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirlere ve kurallara uyması büyük önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur?


Anahtar Kelimeler: HAFTADA YENİ VAKA VERDİK

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor