“Bir kesimin değil bütün Besni’nin hizmetkârı olacağız”

GÜNDEM 8.04.2014 12:43:49 0
“Bir kesimin değil bütün Besni’nin hizmetkârı olacağız”

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan Belediye Meclisi toplantısında Besni Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Mustafa Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, Besni’nin kalkınması, gelişmesi, yaşana bilir bir Besni olması için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını söyledi.

“Sorumluluk duygusuyla hareket eden insanlarız” 

Günübirlik siyaseti hiçbir zaman düşünmediğini Belediyeyi, Besni halkının sıkıntılarını, problemlerinin çözülebileceği bir ev olarak gördüklerini belirten Mustafa Öztürk şöyle konuştu. “Belediye Başkanımız İbrahim Öztürk’ün takdiri ile Belediye Başkan yardımcılığına görev tevdi edildi. Tabi burada asil olan hizmet anlayışı, her şeyden önce bu görevi aldıktan itibaren beş yıl içerisinde Besni’nin kalkınması, gelişmesi, yaşana bilir bir Besni olması için arkadaşlarımızla ve ekibimizle  birlikte var gücümüzle çalışacağız. 

Besni halkından en büyük istirhamım. Besni halkının denetleme kabiliyetlerini en üst düzeyde kullanarak Belediyeyi denetlemeleri, belediye ile istişare halinde olmaları çünkü beş yılın sonunda bizlerin çalışmalarını ve performanslarını değerlendirecek olan Besni halkıdır. 

Bu anlamda da Besni’ye en güzel hizmeti taşıya bilmek için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Bu göreve geldiğimiz günden itibaren sorumluluk duygusuyla hareket eden zihniyete sahip insanlarız.” 

“Bir kesimin değil tüm Besni’nin hizmetkârı olacağız”

“Günü birlik siyaseti hiçbir zaman düşünmedim, arkadaşlarımızla birlikte düşünmüyoruz da. Belediyenin kapısı sadece mesai saatleri içerisinde değil, yedi gün yirmi dört saat boyunca her anlamda Besni halkının sıkıntılarını, problemlerinin çözüle bileceği bir ev olarak görüyoruz.

Bizi yargılayacak, sorgulayacak mekanizmanın Besni halkının olduğunun bilincindeyiz. Bu anlayışla da hareket ediyorum. Besni halkı siyasi irade olarak bizleri tercih etmiştir. Demokratik temayüllerini kullanmışlardır. Bunu herkesin takdir etmesi gerek. 

Belediye el değiştirdikten sonra bir kesimin değil tüm Besni’nin hizmetkârı olarak biz bu hizmete başladık. Biz hiçbir zaman siyasi anlayışımızda siyasetçilerin toplumun efendisi olarak değil, hizmetkârı olarak gördük. Bunu da en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Besni halkına da bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor