BİR MİLYON MAKAMI ERDEMOĞLU AİLESİNİN TIRNAĞINA DEĞİŞMEYİZ

Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan, Erdemoğlu ailesinin adını siyasete alet edenlere sert çıktı. Alkan, ?Biz bu memleketi yatırımlarıyla, birlik beraberliği ile ekonomiye olan katkısıyla, ihracatıyla ülkeye tanıtmak isterken şu anda me

SİYASET 29.03.2019 14:27:13 0
BİR MİLYON MAKAMI  ERDEMOĞLU AİLESİNİN  TIRNAĞINA DEĞİŞMEYİZ

?Ne Besni´den, ne de Erdemoğlu Ailesinden vazgeçmeyeceğiz?

Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan´dan çok sert bir açıklama geldi. Alkan, memleketinin, ilçesinin kalkınmasını isteyen Besni sevdalılarının yapılan bu haksızlığa ve iftira siyasetine boyun eğmeyeceğini söyledi. Alkan şöyle konuştu. ?Siyaset gelip geçer, bugün seçim var yarın yok. Gönülden sevenler, memleketinin kıymetini bilenler, Besni´nin güzelliklerini bilenler, yapılanları asla inkar edemez, haksızlık edemez. Bugün Besni varsa, Erdemoğlu ailesi başta olmak üzere gerçek Besni sevdalıları sayesinde vardır. Hiç kimse siyasi emelleri uğruna o güzel insanları küstürmeye, karalamaya kalkmasın? Kadim bir geçmişi, geleceğe dair güzel hedefleri olan, memleketinin, ilçesinin kalkınmasını isteyen Besni sevdalısı hemşerilerim yapılan bu haksızlığa ve iftira siyasetine boyun eğmez, eğmeyecektir. Fakirine fukarasına bakan, geleceği için okumaya giden gençlerine burs vererek sahip çıkan; cenazesinde yanında olan, düğününde yanında olan kim? Nerde ihtiyacı olursa yanında olan kim? Besni Halkı bunu biliyor.?

?Bir değil bin makamı Besni´nin Onuruna, şerefine değişmeyiz?

Makam mevki uğruna ne Besni´den ne de Erdemoğlu ailesinden vazgeçmeyeceklerini söyleyen Alkan, şu anda memleketin atıldığı durumu kabul etmeyeceklerini ifade etti. Bir milyon makamı Erdemoğlu ailesinin tırnağına değişmeyeceklerini ifade eden Alkan şöyle devam etti. ?Yanlış yönlendirmelerle sadece Besni sevgisiyle varını verenlere haksızlık etmek, gerçekten ?Besni sevdalısıyım´ diyenlere yakışmayacaktır. Makam uğruna, mevki uğruna, siyaset uğruna, her ne olursa olsun ne Besni´den ne de Erdemoğlu ailesinden vazgeçmeyeceğiz.

Besni halkı onurunu, kimliğini, karakterini satmayacak kadar erdem ve irfan sahibidir. Biz bu memleketi yatırımlarıyla, birlik beraberliği ile ekonomiye olan katkısıyla, ihracatıyla ülkeye tanıtmak isterken şu anda memleketin atıldığı durumu kabul etmiyoruz. Bir değil bin makamı Besni´nin onuruna, şerefine, haysiyetine; Bir milyon makamı Erdemoğlu ailesinin tırnağına değişmeyiz.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor