BiTiRiLMEYEN YOL YiNE CAN ALDI

Besni Gaziantep karayolunun Dervent mevkiinde yıllardır bitirilemeyen yol çalışması yine can aldı. Besni´den Gaziantep istikametine giden duble yol bitimindeki tek şeride inen keskin viraj sürücülerin ?Azrail´i oldu. Son olarak birkaç gün önce aynı yerde

GÜNDEM 27.12.2019 10:56:54 0
BiTiRiLMEYEN YOL YiNE CAN ALDI

Kazalara davetiye çıkarıyor
Dervent mevkiinde yapılan yol genişletme çalışmalarında son aşamaya gelinmesine rağmen, çift yol bağlantısının olduğu bölgede bırakılan çalışma alanı kazalara davetiye çıkarıyor. Besni istikametinden hızlı giden özellikle yabancı plakalı araçlar duble yoldan tek şeride inen bölgede tabelalar olmasına rağmen aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybederek kaza yapıyor. Son olarak geçtiğimiz Pazartesi günü aynı yerde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.
Dervent mevkiindeki yol genişletme çalışmasının önemli bir bölümü tamamlanmasına rağmen kazaların olduğu bölgede genişletme çalışması bir türlü bitirilmedi.

Daha kaç can gidecek?
Alınan bilgiye göre, Besni istikametinden Gaziantep istikametine doğru gitmekte olan Yunus Ataş, yönetimindeki 59 HL 088 plakalı otomobil Besni-Gaziantep karayolu Dervent mevkiinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü ve otomobilde bulunan Hatice Ataş, Medine Hilal Ataş, Muhammed İdris Ataş ve Mustafa Nihat Ataş yaralandı.
Yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından Besni Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Hatice Ataş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Besni´nin kaderi ?bitirilmeyen yollar?
Yaşanan olay sonrası sürücüler bitirilmeyen ve ?ölüm virajı´ olarak adlandırdıkları yola ?daha kaç can gidecek? diyerek tepki gösterdi. Bunun yanı sıra hemen hemen Besni girişlerindeki bütün yollar kazaya davetiye çıkarıyor. Adıyaman-Besni girişinin eski Devlet hastanesi altındaki kısmı yıllardır bitirilmedi. Keza Gölbaşı-Besni yolu da bir başlayıp bir duruyor. Yine Gaziantep-Besni girişindeki yapılmayan yol sürücülerin korkulu rüyası haline gelirken, Sofraz kavşağına yapılacağı açıklanan köprülü kavşak için tek kazma çakılmadı. Çevre yolunda geçtiğimiz yıl başlayan viyadük çalışması da kaplumbağa hızında ilerliyor.


Anahtar Kelimeler: BiTiRiLMEYEN YiNE ALDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor