Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BOSCH Termoteknik Akademi Osman İsot M.T.A.L´de İlk Eğitimini Gerçekleştirdi

21. Besni Eğitim Bayramında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un katılımıyla Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan BOSCH Termoteknik laboratuvarında öğrenci ve servis personellerine ilk eğitim verildi.

EĞİTİM 18.10.2019 09:50:28 0
BOSCH Termoteknik Akademi Osman İsot M.T.A.L´de İlk Eğitimini Gerçekleştirdi

BOSCH Termoteknik Akademi Isıtma Eğitmeni Necati Soydemir tarafından verilen eğitimde öğrenci ve servis personellerine teknik bilgiler verildi.
Eğitime verdiği desteklere devam eden BOSCH Termoteknik Akademi; Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğretmenlerine ve il genelinde faaliyet gösteren BOSCH Yetkili Servis çalışanlarına yönelik kombi teknik eğitimi, oda termostatları eğitimi ve BOSCH Termoteknik ısıtma laboratuvarı kurulu sistemi eğitimi verdi.
Bosch Termoteknik, T.C Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Bosch Termoteknik arasında yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında eğitime verdiği desteklerle öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına ve kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Verilen eğitimle 21. Besni Eğitim Bayramında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un katılımıyla açılan laboratuvarda ilk teknik eğitim de gerçekleştirilmiş oldu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER