Bursiyerlerden BEV´e Ziyaret

İstanbul´da çeşitli tanınmış ve marka değeri yüksek üniversitelerde öğrenim gören 1 kız 10 erkek öğrenci, Merkezi Mecidiye köyde bulunan Besni Eğitim Vakfını hafta içinde ziyaret ettiler.

GÜNDEM 5.05.2017 18:51:51 0
Bursiyerlerden BEV´e Ziyaret

BEV Başkanı Hasan Doğan öz geçmişini anlatarak başladığı açılış konuşmasında 2 yıldır başkanlık görevini yapmaya çalıştığını bu dönem içinde Vakfın mülkiyetini aldıklarını ve sizin gibi başarı çıtası yüksek 151 öğrenciye daha burs verdiklerini söyledi.

 Öğrencileri kongreye davet etti 

Doğan konuşmasında şunları kaydetti; ?Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı tarafından ortaklaşa olarak her yıl Besni´de eğitim bayramı etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca yine Merinos´un sponsorluğunda Besni Bahar Şenliği adı altında her yıl yapılan piknik organizasyonuna katılıyoruz. Sizleri de  bu ve benzeri etkinliklerde özellikle de 14 Mayıs´ta Ali Balta Beye Başkanlığı devredeceğimiz genel kurul akşamında galamızda görmek istiyoruz. Bu yemeğe katkısı olanlara teşekkür ediyorum, hepiniz vakfımıza hoş geldiniz? dedi.

Ziyarete gelen gençlerle sohbet eden Besni Eğitim Vakfı eski Başkanı Ali Aslanbay ise; ?Sevgili çocuklar, Hasan Başkan gibi bende vakfımıza hoş geldiniz diyorum. Özel sektörde yöneticiyim ve vakfımızın bir dönem başkanlığını yaptım. Şu an yönetim kurulu üyesiyim. Diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız  toplantımıza katılamadılar ama sizlere sevgilerini iletmemizi  söylediler.

Karşımızda  önümüzdeki dönem, Başkan olacak Ali Balta Bey ve bizim her şeyimiz, Emine hanım var öğrencilerimiz ile bizleri buluşturmada bu yemeği tertipleyen, Vakkas Beye  teşekkür ediyorum? diye konuştu. 

Balta: Eğitim bayramını unutmayın 

Ziyaretle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren BEV Başkan Adayı Ali Balta ise; ?Burası hepinizin. Vakıfımızdan burs alsın, almasın fark etmez her daim arkadaşlarınız ile vakfa gelin, göreceksiniz düşünceleriniz değişecek ve hedef büyüteceksiniz sizlerde bir yönetici, işletmeci, iş adamı olmayı düşüneceksiniz. Besni Eğitim Vakfını ve Eğitim bayramını unutmamanızı tavsiye ederim. Bende yemeğe katkısı olanlara teşekkür ediyorum? dedi.

Gazetemiz köşe yazarlarından Şaban Çağıran ise; ?Bizler sizler için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Vakfın aksayan taraflarını gözlemleyip doldurmaya çalışırsanız nice yüzlerce bursiyer öğrenci arkadaşlarınızın tercümanı olursunuz? şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ikram ve toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.


Anahtar Kelimeler: Bursiyerlerden Ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor