BÜYÜK ZAFERİN 106. YILI

Türk milletinin omuz omuza vererek kahramanlık destanı yazıp, vatan ve millet sevgisinin sembolleştiği ve bir milletin yeniden dirilerek emperyalist ülkelere ?Çanakkale geçilmez? dediği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıldönü

GÜNDEM 18.03.2021 10:28:52 0
BÜYÜK ZAFERİN 106. YILI

Hükümet konağı önünde düzenlenen tören programına İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Kara, Askerlik Şube Başkanı Personel Asteğmen İlker Ertaş, kurum ve daire amirleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören çelenk sunumu ile devam etti. ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan , Askerlik Şube Başkanı Personel Asteğmen İlker Ertaş; ?Çanakkale Zaferi biricik evlatlarını şefkatle bağrına basan cefakar analarımızın, yiğit ve kahraman Mehmetçiğin tarih sahnesine çıkan ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte yazdığı destandır.

Hayatını bu cengaver erlere komuta ederek geçiren ?dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir´ diyerek bu kahramanlara hayranlığını ifade eden Büyük Önder Ebedi Başkomutan Atatürk ile aynı duyguları paylaşan bizler, şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Aziz şehitlerimiz, sizleri bizden ayıran ölüm, size olan bağlılığımızı asla koparamayacak, emanetiniz ilelebet hür kalacaktır. Çanakkale´ler sonsuza dek geçilemeyecek, ay yıldızlı bayrak inmeyecektir? dedi.

Daha sonra Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından günün anlamına uygun şiirler okundu. Tören hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: BÜYÜK ZAFERİN YILI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor