Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden BEV’e ziyaret

İstanbul Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Besni Eğitim Vakfına iadeyi ziyarette bulundu.

GÜNDEM 25.11.2021 15:17:00 0
Çağdaş Yaşamı Destekleme  Derneğinden BEV’e ziyaret

Ziyarette Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Ayşe Yüksek ve yönetim kurulu üyelerini BEV Başkanı Andan Özbay Sabak, önceki dönem BEV Başkanları, yönetim ve denetim kurulu ile mütevelli heyeti üyelerinin eşleri karşıladı.
Ziyarette konuşan BEV Başkanı Andan Sabak, daha önce İbrahim Bağış eşliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret ettiklerini hatırlattı.
Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Sabak, Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Yönetim Kurulu üyelerini 24. Besni Eğitim Bayramına davet etti.
Vakfın geçmişinden ve çalışmalarından bilgiler veren BEV Başkanı Andan Sabak, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin proje ve etkinliklere katkı sunacağını dile getirdi.
1-5 Aralık tarihleri arasından İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan Adıyaman Tanıtım Günlerinde BEV olarak stant açmayı planlandıklarını aktaran Sabak,  İstanbul Büyükşehir Belediye yetkilileriyle  girişimlerde bulunduklarını neticesini beklediklerini dile getirerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret ikramlar ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER