Çağırır’ın Sanat Müziği albümü yakında çıkacak

GÜNDEM 12.08.2013 13:06:56 0
Çağırır’ın Sanat Müziği albümü yakında çıkacak

 

İstanbul'da geçtiğimiz aylarda bu yıl 2. si yapılan Besni Lisesi 1973 mezunları gecesinin organizesini'de gerçekleştirenler arasında yer alan ve bahsi yapılan gecelerde sesinden oldukça bahsettirmeyi başararak okuduğu eserlerle'de ayakta alkışlanan Besnili Ali Avni Çağırır  edindiğimiz bilgilere göre hazırladığı albümde 12 eser seslendirecek. 

Besnili sanatçımız TSM dalında belkide ilk olarak yaz sezonunun bitiminde albümünü müzik severler ile buluşturacak.

Zafer Doğulu orkestrası ile çalışan sanatçımız Ali Avni Çağırır  bir çok esere klip çekilerek Tv lerde yayınlanacağını dile getirdi.

Kliplerde  yer alacak kişilerinde sürpriz olacağını belirten TSM sanatçısı ÇAĞIRIR  stüdyo çalışmalarını da Doğulu Müzik stüdyolarında gerçekleştiriyor. Yeni çıkacak olan ilk albüm iki bölümden oluşuyor,1. bölüm Alıştıklarınız adı ile HÜZZAM eserlerden oluşuyor 2. bölüm ise Yeniler adı altında şu ana kadar hiç seslendirilmemiş yep yeni besteci ve eserlerden oluştuğunu, buradaki eserleride ayrıca sürpriz olarak niteledi.Temmuz ayının ilk haftasından itibaren 12 günlük sahne çalışmalarını'da Antalya'da bir otelde gerçekleştiren sanatçımız yakında müzik marketlerde yerini alacak olan albümünden sonra  2. albümünün'de hemen hemen hazır olduğunu belirterek Besnili hemşehrilerimizden TSM ne sahip çıkmalarını ve desteklemelerini istedi.

Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Türk Sanat Müziği Ses Sanatçılığına Merhaba diyen yeteneğe ticari hayatındaki üstün başarısını buraya'da yansıtmasını temenni ederiz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor