ÇAKIRHÜYÜK ORTAOKULU TSK iÇiN KERMES DÜZENLEDi

Çakırhöyük İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, veli ve öğretmenleri ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına kermes düzenledi.

GÜNDEM 17.03.2022 14:03:00 0
ÇAKIRHÜYÜK ORTAOKULU  TSK iÇiN KERMES DÜZENLEDi

Kermese İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim MüdürüMehmet Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Çakırhöyük Belde Belediye Başkanı Miktat Çetin, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, belde halkı ve öğrenciler katıldı.
Kermeste öğrenci ve velilerin evde hazırlayıp okula getirdiği ürünlerin yanı sıra müzik dinletisi ve orotoryo gösterisi yapıldı. Vakıf adına bağışların da toplandığı kermeste hayırsever vatandaşlar bağışta bulundu. Düzenlenen kermes ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Bekir Gürer kermeste beklentilerin aşıldığını ve bunun kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirtti.
İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ise; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mukavemetini artırmak amacıyla kurulan vakfımıza yapılan bu tür yardımların önemi çok önemli. Hayırsever vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor