Çalım Spor ikinci şubesini hizmete açtı

Besni´de 2007 yılından beri giyim sektöründe faaliyet gösteren Çalım Spor Giyim, Yenikent´te 2. Şubesini hizmete açtı. Kurumsallık anlamında ilk adımı attıklarını ifade eden işletme sahibi Yusuf Çalım, Adıyaman diğer ilçelerinde de şube açmayı hedefledikl

GÜNDEM 19.10.2020 14:27:15 0
Çalım Spor ikinci şubesini hizmete açtı

13 yıldan beri Besni´de giyim sektörüne yön veren isimlerin başında gelen Çalım Spor Giyim, Yenikent BİM Market yanında ikinci şubesini Besnililerin hizmetine açtı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle açılış yapmadıklarını ifade eden işletme sahibi Yusuf Çalım, ikinci şube ile ilgili şunları söyledi; ?Biz ilk olarak 2007 yılında Besni´de giyim sektörüne adım attık. O zamanlar sermayesiz olarak bu yola girdik. Aradan geçen zaman içerisinde Allah nasip etti ve sektörde ilerledik. Allah sağlık ve ömür verdiği sürece de Besni´ye hizmet etmeye devam edeceğiz.

Şuan kurumsallık anlamında AVM konseptiyle Yenikent´te ikinci şubemizi de Besni´nin hizmetine sunduk. İkinci şubemizdeki bir diğer amacımız ise ilçemizdeki vatandaşlarımızın dışarıya gitmesini önlemektir. Şuan iş yerimizdeki her şey tamamen markada oluşmakta. Allah nasip ederse kurumsal olarak ilk adımımızdır, başka illere ve ilçelere de şube açmayı düşünüyoruz.  Çalım spor şuan 9 dalda patentli markamızdır. Her şey kendi üretimimiz, askılardan tutun da çikolatalar, sallama etiketler, balonlar gibi çok ürün kendi üretimimizdir. Besni´mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor