Can, “Yolsuzlukları örtbas etmek için toplumu bilerek barut fıçısına dönüştürüyorlar”

GÜNDEM 15.03.2014 12:32:09 0
Can, “Yolsuzlukları örtbas etmek için toplumu bilerek  barut fıçısına dönüştürüyorlar”

“Kural ve kanun tanımaz bir diktatör olduğunu ispatlamıştır”

 

Mahmut Can şunları söyledi, “Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da Başbakanın yapmış olduğu mitingde polis ve müdürlerine halkın önünde fırça atarak azarlaması ve 1 gün sonra da 20 polis müdürünün yerinin değiştirilmesi, bir kez daha gösterdi ki AKP liderinin kural ve kanun tanımaz bir diktatör olduğunu ispatlamıştır. Çünkü bu atılan fırçalarla hem miting alanındaki PKK terör örgütü ve onun yandaşlarını sevindirmiş ve onlar tarafından alkışlanmıştır. Bu tutum ve davranışından dolayı başbakanı kınıyor, kural ve kanunlara uymasını istiyoruz.

Ne yazık ki bu moral bozukluğu ve stres altında çalışan polislerimiz yine kendisinin mitinginde kalabalık oluşturulmak için diğer illerden taşınırken Kayseri civarında elim bir trafik kazası sonucu 4 polisimiz şehit olmuş, çok sayıda da polisimiz yaralanmıştır. Bunun sorumlusu Başbakanın ta kendisidir. Şehit polislerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı dilerim. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.”

“Toplumu germeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz”

“Diğer yandan Gezi olaylarında yaralanarak hayatını kaybeden Berkin Elvan’a Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim. Bu olayları fırsat bilip başka bir mecraya çekmek isteyen provokatörlere meydan verilmemesi ve herkesim tarafından daha duyarlı olunması gerektiği kanaatindeyiz. Çünkü Başbakan ve hükumet üyeleri yolsuzluk olaylarını örtbas etmek için toplumu bilerek gerip barut fıçısına dönüştürmüşlerdir. Bu nedenlerden dolayı toplumun her kesimine çok ciddi sorumluluklar düşmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde olup sokakları germeyeceğiz, germeye çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz. Burada tüm Besni halkına seslenmek istiyorum, bu dikta rejimine son vermek için 30 Mart seçimlerinde tüm halkımızın oylarına talibiz.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor