Canpolat, “İlçemizin en büyük sorunu işsizlik”

GÜNDEM 8.03.2014 16:46:48 0
Canpolat, “İlçemizin en büyük sorunu işsizlik”

Gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Canpolat, Besni halkı da kendi menfaatlerini memleket meselesi gibi göstererek vatandaşın temiz duygularını istismar edenlere eminim ki 30 Mart’ta en güzel cevabı verecektir.”dedi.

Canpolat, “Bu gün iktidarda olanlar halkın en büyük sorunu işsizliğe 12 yıldır çözüm bulamadılar. Taşeron işçi alımlarıyla vatandaşı kandıran bu zihniyete, 30 Mart’ta yine halkımız tarafından dersini verecektir. Yine, iktidarda olup 5 yıl bu memlekette belediye başkanlığı yapanların, bugün aynı sorunları meydanlarda dile getirmeleri kendileriyle çelişkiye düştüklerini göstermektedir. 5 yıldır iktidar Belediye başkanıydın, işsizlik konusunda Besni’ye ne yaptın? diye soruyorum.

Milletvekili sayın Mehmet Erdoğan, 12 yıldır tüm Türkiye iktidarın nimetlerinden yaralanırken, Besni’de işsizliğin önlenmesi için ne yaptın? Duble yol Türkiye’nin gündeminde kalkarken, Besni’nin 3 tarafı neden daha duble yollarla döşenemedi? Ekonomisinin Yüzde 80’i tarıma dayalı olan güzel ilçemizde çifçimiz neden darbogaza girdi? Sulamada, elektrikte çifçimize neden kolaylıklar sağlanmadı?

Biz MHP olarak, halkı kandıran, kendi kişisel menfaatleri için bu güzel Besni halkının duygularını sömüren herkese şunu diyoruz. Siyasette kimse alternatifsiz değildir. Kimler geldi kimler geçti. Halk kendisine yalan söyleyeni mutlaka cezalandıracaktır. Besni halkı da kendi menfaatlerini memleket meselesi gibi göstererek vatandaşın temiz duygularını istismar edenlere eminim ki 30 Mart’ta en güzel cevabı verecektir.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor