CHP 2014 Yerel Seçim Startını Besni’den verdi

GÜNDEM 1.05.2013 09:42:58 0
CHP 2014 Yerel Seçim  Startını Besni’den verdi

 

CHP ilçe binasında yapılan toplantının açış konuşmasını CHP Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan yaptı. Aydın Doğan’ın kısa konuşmasından sonra İl Başkanı Avukat Bilal Doğan söz aldı.
Avukat Bilal Doğan konuşmasına ülkemizin içinde bulunduğu durumu özetliyerek başladı. Türkiye’nin geleceğinden karamsar olduğunu, bu dönemde geleceğimizin aydınlığa kavuşması için 20147te yapılacak seçimleri CHP’nin kazanması gerektiğini belirtti. Önümüzdeki yıl yapılacak Belediye Başkanlığı seçimi, 2015 yılında yapılacak milletvekili seçimi ve 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu söyledi.
CHP’nin bir bütün olarak seçimlere şimdiden hazırlanmasını isteyen Bilal Doğan, kırgınlıkların küskünlüklerin bir tarafa bırakılmasını istedi. Belediye Başkanlıkları ile İl Genel Meclisi Üyeliği seçimlerinin çok önemli olduğunu ve bu seçimlerde Adıyaman örgütü olarak zaferle çıkmamız gerektiğini söyledi.
Avukat Bilal Doğan konuşmasını bitirdikten sonra Besni İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı söz verdi. Konuşan üyeler çeşitli konularda görüşlerini belirttiler, sorulan sorulara ise Bilal Doğan tarafından cevaplar verildi.
Toplantıdan sonra Aydın Doğan tarafından Adıyaman İl yönetimi üyelerine ve Besni İlçe yönetimi üyelerine parti binasında akşam yemeği verildi. Yemekten sonra İl yönetimi Adıyaman’a gitti. Bu tür toplantıların zaman zaman yapılacağı bildirildi.

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor