CHP adayları Çetin ve Arıcı Mazbataları aldı

GÜNDEM 4.04.2014 08:31:52 0
CHP adayları Çetin ve Arıcı Mazbataları aldı

Kalabalık bir taraftar gurubuyla Adliye Binasına gelen Başkanlar, İlçe Seçim Kurulu başkanı Güngör Murad Uçar’ın elinden mazbatalarını aldılar.

“Eski Mitat Çetin öldü, akıllı Mitat Çetin geldi”

Kalabalık eşliğinde Başkanlar Beldelerine dönerken, Çakırhüyük Belediyesi önünde bir açıklama yapan Mitat Çetin, Çakırhüyük bizim memleketimiz ve işimiz çok zor ben belediye başkanı olarak seçilmedim sizlere hizmetkar olarak seçildim, asıl Belediye başkanı sizsiniz. Ama Çakırhüyük derken şunu demek istiyorum, Çakırhüyük demek, Boybeypınarı, Levzin, Abımıstık demektir, kesinlikler yanlış düşünmeyin. Kimliklerimizde Çakırhüyük yazar hepimizin, Boybeypınarı, Levzin, Abımıstık bir bütündür. Bundan sonra görevimiz sizlere hizmet etmektir. Eski Mitat Çetin öldü, akıllı Mitat Çetin geldi. Bu gün burada kardeşlik devri, birlik beraberlik devrini başlatıyorum. 24 saat hepinizin emrindeyim.” dedi. 

Arıcı: Fakir fukaranın Belediye başkanı olacağım

Şambayat Belediye başkanlığına seçilen Nejedet Arıcı’da Mazbata töreni ardından gazetemize yaptığı açıklamada, “Şambayat’ta yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra ben Nejdet Arıcı olarak kapım 24 saat tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Fakir fukaranın Belediye başkanı olacağım. Hakımızın bana verdiği yetkiyle, Beldemizi birlikte yönetecek ve ileri götürmek için çok çalışacağız” dedi.

CHP’nin ön seçimi ile aday olan Nejdet Arıcı, büyük bir destek ile rakibine fark atarak seçimi kazanmıştı.

 

 
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor