CHP Çakırhüyük adayı Çetin’den gövde gösterisi

GÜNDEM 24.12.2013 15:28:22 0
CHP Çakırhüyük adayı Çetin’den gövde gösterisi

 

Çakırhüyük Belde merkezindeki seçmenleri ile birlikte bağlı bulunan mahalleleri olan Levzin, Abımıstık ve Boybeypınarı mahallelerinden yüzlerce seçmenin katıldığı toplantıda konuşan Mithat Çetin, 31 Mart sabahı Çakırhüyük’te 10 yıllık karanlık devrin bitip yeni ve tertemiz bir sayfa açacaklarını söyledi.

“Keysun’da göçü durduracağız”

“31 Mart sabahı inşallah hep birlikte yeni bir sayfa açacağız. Bunu da birlik ve beraberlikle yapacağız. Şu anda burada görülüyor ki bu iş bitmiştir. Biz artık kendi oylarımıza sahip çıkarsak bu işin bittiğini görüyoruz. Buradan hepinize söz veriyorum. Biz başkaları gibi 15 adet kadroyu kendi ailemizden almayacağız. Her aileden her mahalleden işe ihtiyacı olan insanları alacağız. 

Ayrıca bu memlekette göçü durdurmak için ek aş iş bulmamız lazım. Bunun içinde bazı projeler gerçekleştireceğiz. Nedir bu projeler? Hemen bazılarını söyleyeyim. 25 adet sera kuracağız. Yüzde 70’i hibeli olan bu seraları kurup ihtiyacı olan ailelere gelir kapısı sağlayacağız. Kalan Yüzde 30’unu da parası yoksa vatandaşın Biz Belediye olarak kredi açarak finanse edeceğiz. 5 yılda ödemek şartıyla. 25 proje de Besicilik üzerine hayata geçireceğiz. Böylelikle kalıcı iş sahaları ile Beldemizdeki göçü durduracağız.” dedi.

2004’ten bu yana ay ay bunların hesabı sorulacak

31 Mart sabahı yeni bir sayfa açacaklarını yineleyen Çetin, “Biz buraya ceplerimizi doldurmaya gelmeyeceğiz. Dün ceplerini çıkartan insanlar bugün Keysun’nun 2.-3. zenginidir. Buna Afiyet olsun deme yok. Nerde getirdin diye hesaplar sorulacak. Çünkü bu millet bizi getirdiği zaman 31 Mart sabahı bu halk diyeceki ‘Bu belediyede tüyü bitmemiş yetimin hakları hep yenildi, çarpıldı!.’ Bunlar toplamayı çarpmayı bilir, çıkartmayı bölmeyi bilmezler. Biz onlara nasıl yedilerse afiyet olsun demeyeceğiz. 2004’ün 4. ayının 15’i itibariyle ay ay bunların hesabı sorulacak.” 


 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor