CHP Çakırhüyük Belediye Başkan adayı Mithat Çetin

GÜNDEM 4.09.2013 10:09:08 0
CHP Çakırhüyük Belediye Başkan adayı Mithat Çetin

 

Mithat Çetin ve AKP’den istifa eden 5 Belediye Meclis üyesi ile 3 mahalle muhtarı önceki gün düzenlenen tören ile CHP’ye geçtiler.

Çakırhöyük’te AKP’li 5 Belediye Meclis üyesi ile 2009 yerel seçimlerinde AKP Çakırhüyük Belediye Başkan adayı Mithat Çetin 600 kişilik gurubuyla CHP’ye katıldı. Katılımlar dolayısıyla Çakırhöyük’te  CHP Besni İlçe Başkanlığı tarafından Salı günü bir tören düzenlendi.

Çakırhöyük’teki törene çevre beldelerdeki partililer, Gölbaşı ve Tut CHP ilçe yönetimleri, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ile Belören Belediye Başkanı Ali Çiçek, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci ve sayıda vatandaş katıldı.

Törende CHP Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan yaptığı konuşmada, “Bugün Besni’mizin güzel beldesi Çakırhüyük’te 2014 yerel seçimlerinin startını veriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısına kulak veren değerli şahsiyetlerden Mithat Çetin ve ona gönül verenler partimize katılıyorlar. Kendisine ve çevresindekilere bütün dostlara Halkın partisine hoş geldiniz diyorum.

AKP iktidarında tarım çökmüş, komşularımızla kavgalı hale gelmiş durumdayız. Çalışan dürüst insanların kaybettiği, hırsızları ve dolandırıcıların kazandığı bir dönem yaşıyoruz. Hep birlikte bu talana, düşmanlığa ve hırsızlığa dur diyeceğiz.” dedi.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise, “Gerçekten bende Mithat kardeşimizin aramıza katılmasından büyük onur ve büyük mutluluk duydum. Partiler gelip geçicidir, önemli olan insanların şahsiyeti ve kişiliğidir. Bende başka bir partiden katıldım ve bundan sonra her zaman söylediğim gibi siyasette de bu partinin bir neferiyim. Siyasete de CHP'de nokta koyacağım. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.  

Mithat Çetin ise 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Çakırhüyük Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra CHP’den istifa edip AKP’ye geçen Hasan Özdemir hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Mithat Çetin yaptığı konuşmada, “Şu anki AKP Çakırhüyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir göreve geldiğinde ceketimle geldim diyordu. Bugün en az 10 trilyon çarpmıştır. CHP’nin yüz karasıydı ve ondan kurtuldunuz” diyerek göreve geldiğinde yaptığı yolsuzlukların hesabını soracağını belirtti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan da, yerel seçimlerin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bu seçimler Türkiye'nin kaderini belirleyecektir. Bu nedenle seçime gittiğimiz her yerde başlarda olmak istiyoruz. CHP'yi öncelikle yerelde iktidara taşımak ve halkımıza hak ettiği hizmetleri vermek ve devamında da 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde CHP'yi iktidara taşıyıp, halkın iktidarını kurup Türkiye'nin hak ettiği şekilde yönetilmesini ve hizmet almasını sağlamaktır. Bu nedenle de burada atılan adım ülke genelinde küçük gibi görünebilir ama Adıyaman için büyük bir adımdır. Çakırhöyük çok önemsediğimiz bir beldedir ve biz burada seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Sayın Miktat Çetin ve ekibine, Çakırhüyük Beldesi ve halkına çok teşekkür ediyorum. Bugün partiye Sayın Miktat Çetin ile beraber 5 Belediye Meclis Üyesi ve yaklaşık 600 kişi katılmıştır. Bunlar daha önce AK Parti'de siyaset yapan arkadaşlardır. CHP büyük ve kucaklayıcı bir ailedir. Bu ailede herkesin söz hakkı vardır. Biz birlikte başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Mithat Çetin'e Besni Belediye Başkan Fahri Serter tarafından rozeti takılırken, AKP’den istifa edip CHP’ye katılan şu anki 5 belediye meclis üyesi; Ömer Alptekin, Hüseyin Gürer, Hüseyin Çobanoğlu, Seydi Vakkas Yıldırım ve Hanifi Önder ile mahalle muhtarlarına rozetleri Gölbaşı ve Tut ilçelerinden gelen misafirler tarafından takıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor