CHP’den İncirlik’teki cami’ye yapılan saldırıya kınama

GÜNDEM 1.02.2013 09:50:00 0
CHP’den İncirlik’teki cami’ye  yapılan saldırıya kınama

 

Olayın kamuoyunda yeteri kadar gündeme getirilmediğini de söyleyen Küçük, açıklamasında şunları ifade etti.

“Adana incirlik hava üssünde, 10 tank komutanlığına bağlı ABD askerlerinin, yılbaşı gecesi, üste bulunan camii nin minberini parçalayıp, Kur’an-ı Kerim’i yırtmışlardır. Ne acıdır ki bu durum örtbas edilmeye çalışılmıştır. Sıradan bir olaymış gibi, komuoyunda fazla gündeme gelmemiştir. Çünkü komuoyu o kadar yoğun ki, hürrem sultandan, suriyenin değerli muhaliflerinden, kimseye sıra gelmiyor. Satır satır, sayfa sayfa yazılar yazıp, boy boy resimler yayınlayanlar, Kur’an-ı Kerim hakkında tek satır yazı yazmamışlardır.

Olay o kadar ciddi bir konudur ki, inanç değerlerimizle bu kadar, alay eden bir zihniyet, ülkemizde ve komşularımızda çok rahat hareket etmekte.

İnsanlarımızın duyarsız, sezsiz bir şekilde izlemesi düşündürücü. Her olaya müdahil olan, yaramışlık olsun diye her konuyu bilenler, neden Kur’an-ı Kerim’e hakaret edilince vede ülkemizde olunca tepki vermezler. Tepki vermek icin başka hükümetlerin mi olması gerek. Hayatınızda bir defa da yağcılıktan, yaramışlıktan uzak durun. Allah için tepki gösterin. Amerika çok iyi bilmelidir ki, yapılanlar yanlarına asla kar kalmayacak. Bu ülke çok yiğitler yetiştirdi. Yetiştirmeye devam edecek. Her seferinde Amerika’ya batı emperyalizmine ve onun işbirlikçilerine karşı durmaya devam edeceğiz. Kur’an-ı Kerim’I incitenler ve sezsiz sedasız izleyenler belalarını inşallah Allah’tan bulurlar. Bu yazıyımı kendi vicdanımın sesini dinleyerek yazıyorum. Çünkü, hiç bir vicdananın Kabul edemeyeceği bir olay. Vicdanı gaflete düşmüş, kalbi mühürlenmiş ve duyarsızlaşmış kişiler,  bu olayı neden yazmadıklarını, neden gündeme getirmediklerini her düşündüklerinde, kalbinin sesi hergün kendilerini yiyip bitirecektir.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor