CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Satıcı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Besni Gençlik Kolları Başkanlığı olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Mehmet Satıcı seçildi.

SİYASET 16.01.2018 16:19:41 0
CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Satıcı Oldu

Parti binasında yapılan kongreye Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç; ?Gençliğimiz 2019´a hazır. Hiç bir menfaat ve çıkar beklemeksizin tek düşünceleri güzelim ülkemizde hak, hukuk ve adaletin olduğu kardeşliğin ve barışın egemen olduğu bir Türkiye.
CHP Besni Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mehmet Satıcı kardeşime ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Ayrıca her türlü dayatmaya ve zorlamaya karşı, menfaat ve çıkar beklemeksizin onurlu dik duran gençlerimizi alınlarından öpüyorum? dedi.
Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede Mehmet Satıcı oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

Yapılan seçimle başkanlığa seçilen Mehmet Satıcı çalışmalarına hızla devam edeceklerini ifade ederek Besni´de yeniden organize olacaklarını söyledi. Satıcı kongreye katılanlara teşekkür etti.

Yapılan seçimle oluşan yönetim kurulu ise şöyle; ?Deniz Aydın, Ahmet Ormankıran, Özgür Kılınç, Zafer Doğan, Fikriye Gezer, Kemal Toktamış, Fatih Zengi, Mehmet Şanveren, Serdar Esen ve Gül Peyker.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor