CHP Güngören adayı Ahmet Güzel’den Aşağı Çöplülüler Derneğine ziyaret

GÜNDEM 18.03.2014 15:41:29 0
CHP Güngören adayı Ahmet Güzel’den Aşağı Çöplülüler Derneğine ziyaret

Çok sayıda Besnilinin bulunduğu toplantıda konuşan Ahmet Güzel açıklamalar yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Salık açılış konuşmasında birlik beraberliğe değinerek Ahmet Güzel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Av.Ahmet Kemal Ferlengez ise “Çağımızın gelişmiş Ülkelerinde genel kabul gören çoğulcu, katılımcı, demokratik Cumhuriyet rejimidir, buda yasama, yürütme, yargı etkenine ilaveten yazılı ve görsel basın 4.(STK) Sivil Toplum Kuruluşları ise 5. etken olarak kabul görmektedir. Bu nedenle (STK) olarak çok önemli ve çok değerli yeri olan Besni Aşağı Çöplülüler Köyü derneği Başkanı Mustafa Salık ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hele de yerel yönetim seçimlerinin yapılacağı bu günlerde Güngören İlçesinde yol gösterici ve tayin edici özellikleriyle ciddi manada faydalı olabilecek durumdadırlar. Ben bu vesile ile Besni Aşağı Çöplülüler Köyü Derneği Başkanı Mustafa Salık ve ekibine ve üyelerine ayrıca tüm Besnili hemşerilerimize tekrar teşekkür ederek, aynı anlayışın savunucusu olarak tanıdığım değerli kardeşim 21. dönem DSP Kastamonu Milletvekili ve CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel ve yol arkadaşlarına bizleri onurlandırmalarından dolayı hemşehrilerim ve şahsım adına şükranlarımı sunar kendilerine başarılar dilerim”

CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel ise “Şuan CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel olarak sizlerleyim, ben Parlementoda 21.dönem Kastamonu Milletvekili olarak da görevlerimiz ve hizmetlerimiz oldu. Ben Güngören İlçemizin eksiklerini biliyorum çok yapılacak işler var, mesela bir kaçından bahsetmek gerekirse İlçe Emniyet Müdürü ile görüştüm gençlerimizin uyuşturucu bağımlılığı var bunları Narkotik polisine bırakmayacağım, çünkü onlar avantasını alır sonuca gidip gereğini yapmazlar, uçucuları satıcıları tüm kötü ahlaki değerlerimizi zedeleyen olumsuzluklardan çocuklarımızı arındıracağım.”dedi. 

Toplantı sonunda Besni Ekspres Gazetemize toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler ve CHP Güngören Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel'e  Av.Ahmet Kemal Ferlengez tarafından içerisinde Besni Üzümü, Besni bastığı ve Fıstığı olan paket hediye edildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor