CHP İl Başkanı Bilal Doğan: ‘Besni bizim göz bebeğimizdir’

GÜNDEM 15.06.2012 08:41:48 0
CHP İl Başkanı Bilal Doğan: ‘Besni bizim göz bebeğimizdir’

 

Doğan kanuşmasının devamında; “Yaklaşık iki haftalık süreçte Adıyaman’da ki çalışmalarımıza ara vermeden, son sürat devam ediyoruz. Geçen hafta İstanbul’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı, “Yerel Yönetimlere Hazırlık Stratejisi” toplantısı yapıldı. Genel Başkanımız oradaki konuşmasında ve devamında özellikle bütün il başkanlarıyla da görüşerek, bütün partili arkadaşlarımıza selamlarını gönderdi.

Genel Başkanımız yerel seçimlerde iktidar istiyor. Bizde iktidar istiyoruz. İlleri, ilçeleri, beldeleri ve mümkün olduğunca her yeri almak zorundayız. Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor ve hepimiz bunun farkındayız. Gerçekten ülke rejim sıkıntısı içinde ve AKP Hükümeti, Atatürk’ün bütün ilkelerini, bütün değerlerini, devrimlerini birer birer yok ediyor. Bunun karşısında duran tek kurum ise CHP. Bizim bunları yaşatmamız için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. Bunun en sıcak örneği ise 19 Mayıs etkinliklerinde görüldü. Bir çelenk koymamıza bile izin verilmedi. Türkiye’nin bütün illerinde ve ilçelerinde CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürk’ün anıtına CHP olarak bir çelenk bile koyamıyoruz. Bunun kesinlikle yasal anlamda düzenlenmesi gerekiyor.

Önümüzde bir yerel seçim var. Tarih uzak gibi gelebilir ama tarih çok yakın. Bu günden itibaren herkes yani partiye gönül vermiş bütün insanlara çok büyük sorumluluklar düşüyor. Herkes yarın seçim olacakmış gibi çalışmalıdır. Besni’nin CHP için ve Adıyaman için çok ayrı bir yeri var. Adıyaman’da tek ilçe belediyemiz burasıdır. Besni Belediyemizi tekrar kazanarak ve diğer ilçelerimizi de almak için biz özellikle İl Teşkilatı olarak teşekkür ziyaretlerine Besni’den başladık.

Çünkü Besni’nin bizim için ve parti için yeri çok ayrı. Ben Başkanımıza şahsında tüm Besnili arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Besni İlçe Başkanı Aydın Doğan ise bütün herkesi taşıdıkları sorumluluklardan dolayı teşekkür etti ve çalışmalara parti adına aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı.

Teşekkür ziyaretine, CHP İl Başkanı Bilal Doğan, Eski CHP Milletvekili Abuzer Tanrıverdi, Eski CHP İl Başkanı Hasan Sabri Doğan, Eski Merkez İlçe Başkanı Şükrü Cömert, CHP İl Sekreteri Abuzer Tanrıverdi, İl Yönetim kurulu ve partililer katıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor