CHP İl Başkanlığını Avukat Bilal Doğan Kıl Payı Kazandı

GÜNDEM 1.06.2012 14:20:41 0
CHP İl Başkanlığını Avukat Bilal Doğan Kıl Payı Kazandı

 

Can Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede kürsü işgali yaşandı. Av. Bilal Doğan ile Av. Abdurrahman Tutdere'nin İl Başkanlığı için yarıştığı CHP İl kongresinde ilk konuşan Av. Zeynep Saya, kendisinin de daha önceden aday olduğunu fakat CHP'de erkek egemenliği olduğunu gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Hüseyin Kaçar adlı parti delegesi, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve Başkan adaylarından Av. Abdurrahman Tutdere aleyhine sözler söyleyince kongre karıştı.

Divan Başkanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Hüseyin Kaçar'ı sık sık konuşmasını bitirmesi ve sataşma da bulunmaması için uyardı. Konuşmasını bitirmeden kürsüyü terk etmeyeceğini söyleyen Kaçar ile Divan Başkanı Günaydın arasında tartışma yaşandı.

Kürsüdeki mikrofon sesi kesilerek müzik verildi fakat Hüseyin Kaçar, kürsüden inmemekte ısrar etti. Partililer arasında gerginlik çıktı. 

Hüseyin Kaçar astım hastası olması nedeniyle fenalaştı. Hüseyin Kaçar'a astım ilacı ve su verildi. Divan Başkanı da Hüseyin kaçar'ın sağlığından endişe edince konuşmasını tamamlamasına izin verdi.

CHP il kongresinde zafer Bilal Dogan ın oldu. 220 delegeyle kongreye giden CHP’de 213 delege oy kullandı.209 oyun geçerli sayıldığı kongrede 104 oy Abdurrahman Tutdere alırken  105 delegenin oyunu alan Bilal Doğan ise il başkanı seçildi.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor