CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı Besnili STK’ları ziyaret etti

GÜNDEM 21.11.2012 11:21:44 0
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı Besnili STK’ları ziyaret etti

 

Çok sayıda Besnililerin katılım sağladığı ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Ziyarette Başkan Salıcı ve beraberindekilere Besni tavası, Besni yeşil biberi, lahmacun, ayran ve baklava ikram edildi. Ayrıca hediye olarak Besni üzümü ve fıstık verildi. adilevdeki ziyarete başkan ve tüm yönetimi, Küçükköy Besnililer dernek başkanı Ejder EMAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katılırken beraberinde İstanbul Esnaf odaları konferadasyonları birliği hukuk müşaviri ve gazetemiz Besni Ekspres’in köşe yazarlarından Av.Ahmet Kemal Ferlengez, Dursun kardeşler Sait ve Ali Galip Dursun, Sıtkı Değirmenci ve yaklaşık elli kişi katıldı. Çarpıcı açıklamalar yapan CHP İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı Gazetemizde geçmiş tarihte manşetten verdiğimiz heber doğrultusunda bir sorumuza cevap olarak o günkü gazetemizi gözdende geçirerek ‘Besni dernekleri bizim evimiz bu yüzden buradayız’ dedi.

Başkan Salıcı'nın Av.Ahmet Kemal Ferlengez ve Sıtkı Değirmenci ile uzun sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. Sohbet esnasında Sıtkı Değirmenci; “İkamet ettiğim ilçe yetkililerini aradık ne yapabilirizi konuşmak için fakat hiçbir yetkili bulamadığımız gibi sonradan bize dönende olmadı. Bir de başkan Kılıçdaroğlu sürekli polemiğin içine giriyor son olarak şunu söyleyeyim çok sayıda seçimlerde mükerrer oylar için ne yapılabilinir?” dedi.

İl başkanı Salıcı; “Sondan başlar isek oylar sandıklardaki görevlilerin ıslak imzalı belgeyle oy kullanmaları gerekir. Fotokopiyle her sandıkta oy kullanılıyor bunun önüne geçmeliyiz. İkinci Sayın başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU Türkiye Cumhuriyetinin ana muhalefetinin lideridir. Elbette Başbakana cevap verecek ve sonra yerine göre oluyor mesela her zaman oruç tutulmaz veya her gün kurban bayramı değil her şey zamanına göre yapılır. Diğerine gelirsek o ilçe teşkilatı iyi yapmamış bizim hedefimiz her İstanbullu’nun elini sıkmak her yurttaşa ulaşmak ülkeyi kurtarmak. Siyasi partinin iskeletini bozmamak gerekir bozulur ise seçmenler kaçar. Mesela bu gün buraya geldik yoksa biz Besni tavasına yabancı değiliz ama geldik. Bu kadar güzide Besnili Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Herkesin elini sıktık birebir görüşüyoruz yoksa evimde kalıp gelmeyebilirdik” dedi. Başkan Salıcı'nın STK ziyaretini çok sayıda yerel ve ulusal basın mensubları takip etti. Toplantı sonunda Av. Ferlengez CHP İstanbul il Başkanı Oğuz Kağan Salıcı ve Sait Dursun'a kendi yazdığı kitabını hediye etti.                                   

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor