CHP Kongresi 22 Nisan’da

GÜNDEM 7.04.2012 16:11:56 0
CHP Kongresi 22 Nisan’da

 

İlçe başkanlığına Genel Merkez tarafından gönderilen yazıda 2 Nisan’da alınan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile kongrenin yapılmasına karar verildiği belirtildi. Yazıda “CHP Besni İlçe Teşkilatının, Olağan Kongre seçimine ilişkin yapılmış tüm iş ve işlemlerin durdurulmasına, iptal edilerek geçersiz sayılmasına ve takvimin sonradan yeniden belirlenmesine, Merkez Yönetim Kurulu’nun 14 Mart 2012 tarihli toplantısına karar verilmişti.

Besni İlçe teşkilatının Olağan Kongre seçimlerine ait tüm iş ve işlemler in yeniden başlatılarak; Besni İlçe Olağan Kongresinin 22 Nisan 2012 tarihinde yapılmasına, Merkez Yönetim Kurulu’nun 02 Nisan 2012 tarihli toplantısında karar verilmiştir.” denildi.

Gazetemizi ziyaret eden ilçe başkanı Aydın Doğan’da, “Partimiz Merkez Yürütme kurulunun iptal ettiği kongremiz, yine Merkez Yürütme kurulunun aldığı karar doğrultusunda 22 Nisan’da yapılacaktır. CHP Besni ilçe teşkilatı olarak, kongrenin bir bayram havasında birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için hazırlıklara başlanmıştır. Bu süreçte katkısı olan herkese teşekkür ederim. Önemli olan CHP’nin başarısıdır. Bireysel istek ve talepler hiçbir zaman CHP’den önemli değildir.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor