CHP KONGRESİNDE AKRABA ADAYLAR EŞİT OY ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığında gidilen 37´nci İl Kongresinde 3 adayın yarıştığı seçimde akraba adaylar Mehmet Burak Binzet ve Murat Bilgiç eşit oy aldı. Delegeler, Binzet için kullanılan bir oy pusulası üzerinde kalemle işaretlemeler ol

SİYASET 18.02.2020 08:35:50 0
CHP KONGRESİNDE AKRABA ADAYLAR EŞİT OY ALDI

Delegelerden alınan itiraz dilekçeleri ile oy pusulaları merkez ilçe seçim kuruluna götürülerek burada değerlendirilecek.
CHP Adıyaman İl Başkanlığının 37.Olağan Kongresi Karapınar Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen kongreye, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Emine Köseler, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aslan Palalı, Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, belde belediye başkanları, çevre illerin il başkanları, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP Adıyaman İl Başkanlığı´nın 37.Olağan Kongresinde saygı duruşu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Kongrede CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve adaylar birer selamlama konuşması yaptı.

DELEGELER, OY PUSULASINDA İŞARETLEME OLDUĞU İDDİASIYLA SONUCA İTİRAZ ETTİ

Konuşmaların ardından CHP Adıyaman İl Başkanlığı´nın 37.Olağan Kongresi adayların yarıştığı seçimde 192 delege oy kullandı. 192 delegenin oy kullandığı seçimde 3 oy geçersiz sayıldı. Mevcut başkan, 59 oy, Ali Murat Bilgiç 65 ve Mehmet Burak Binzet 65 oy aldı. Seçimde, delegeler, Mehmet Burak Binzet için kullanılan bir oy pusulası üzerinde kalemle işaretlemeler olduğu için itirazda bulundu.
Delegelerden alınan itiraz dilekçeleri ile oy pusulaları merkez ilçe seçim kuruluna götürülerek burada değerlendirilecek. Seçim kurulunda yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda eşit oy alan Murat Bilgiç ile Mehmet Burak Binzet arasında kura çekimi ve ya seçimin yeniden yapılacağı öğrenildi. Kararın önümüzdeki günlerde belirleneceği belirtildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor