CHP’nin 90. Kuruluş Yıldönümü kutlandı

GÜNDEM 11.09.2013 11:07:52 0
CHP’nin 90. Kuruluş Yıldönümü kutlandı

 

Törene, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar, Besni Belediye Başkan aday adayları Cumali Yaycı ve Yıldız Paccı, Kesmetepe Belediye Başkan aday adayı Yusuf Parlak, Şambayat Belediye Başkan aday adayları Necdet Arıcı, Bülent Küçük, Kifayet Sarıemmiş ve belde teşkilatları katıldı.

Tören, Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı. Ulu Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan konuşmasına başlarken günün anısına İlçe Kaymakamını, Cumhuriyet Başsavcısını, İlçe Emniyet Müdürünü, Garnizon Komutanını ve basını selamladı. Aydın Doğan konuşmasının devamında şunları söyledi. “Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, bugün partimizin 90. Kuruluş yıldönümünü  kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun. Ülkemizi büyük mücadelelerle kurduk, ülkemize barış ve huzur getirdik. Ama şuan siyasi iktidar bizi savaşa sürüklüyor. Barışın kıymetini savaşanlar, ülkeyi kuranlar bilir.

Siyasi iktidarı uyarıyoruz, belki sizin dedeleriniz savaşmadı ama bizimkiler savaştı ve bu ülkeyi kurdu. O yüzden diyoruz ki ‘Yurtta barış Dünyada barış’.” Diyerek sözlerini tamamladı. 

Hükümet konağı önünde yapılan törenin ardından partilililer parti binasına geçtiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor