CHP’nin adayları kesinleşti: Serter’le devam...

GÜNDEM 24.12.2013 15:52:25 0
CHP’nin adayları kesinleşti: Serter’le devam...

 

Merakla beklenen CHP Adıyaman adayları dün açıklandı. Buna göre, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter yeniden partinin adayı oldu.

Daha önce 294 adayını dün ise 746 adayını açıklayan CHP’nin Adıyaman adayı daha önce açıklandığı gibi Zeynal Bakır olurken, Besni’ye bağlı Beldelerden Çakırhüyük’te partinin adayı Mithat Çetin, Kesmetepe’de Vakkas Acar, Köseceli’de Aydın Ünal, Şambayat’ta ise Nejdet Arıcı oldu.

Kesmetepe’de ve Besni’de partinin hali hazirdaki Belediye Başkanlarının yeniden aday olmaları durumunda aynen devam edileceğinin genel merkez tarafından açıklanmasının ardından büyük bir sürpriz beklenmiyordu.

Çakırhüyük’te ise tek aday adayı olan Mithat Çetin ile seçime girecek olan CHP, Şambayat’ta ise ön seçimi kazanan Nejdet Arıcı, Köseceli’de de, son seçimi kura ile kaybeden eski Belediye başkanı Aydın Ünal ile seçim yarışını sürdürecek.

Dün yapılan Parti Meclisi toplantısı sonrası CHP İstanbul'a Mustafa Sarıgül, Ankara'ya Mansur Yavaş, İzmir'e Aziz Kocaoğlu, Eskişehir'e Yılmaz Büyükerşen, Antalya'ya Mustafa Akaydın, Mersin'e Macit Özcan, Aydın'a Özlem Çerçioğlu, Hatay'a Lütfü Savaş, Trabzon'aVolkan Canalioğlu, Bartın'a Rıza Yalçınkaya ve Manisa'ya Özgür Özel aday gösterildi.

CHP'de yerel seçim adaylarının 294'ü, 3 Kasım tarihinde yapılan PM toplantısında belirlenmişti.

CHP'de, 22 Aralık 2013 Tarihinde Yapılan PM toplantısında oylanarak kabul edilen Adıyaman’daki belediye başkan adayları ise şunlar:

Adıyaman Zeynel BAKIR

Besni Fahri SERTER

Çakırhüyük Mıthat ÇETIN

Kesmetepe Vakkas ACAR

Köseceli Aydın ÜNAL

Şambayat Necdet ARICI

Çelikhan Mehmet H. KALKAN

Gölbaşı Yusuf ÇÖPLÜ

Sincik Ramazan ŞAHIN

Tut Cemal AVCI

Pınarbaşı Mahmut ALAN

Belören Ahmet BAKIR

Harmanlı Ahmet DEĞİRMENCİ

Kömür Fethi YUKA

Yaylakonak Hasan KARAKAYA

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor